Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θανάσης Ευθυμιάδης – νέα εκπομπή: «Με προστάτεψες που θα μου έκανε κακό»
LIFESTYLE

Θανάσης Ευθυμιάδης – νέα εκπομπή: «Με προστάτεψες που θα μου έκανε κακό»

Θανάσης Ευθυμιάδης - νέα εκπομπή: Έρχεται να μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρείας μέσα από το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

O Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε μέσω skype στην Ελένη Μενεγάκη και προέβη σε μία αποκάλυψη που έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια! Ο αγαπημένος ηθοποιός θα παρουσιάσει τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες», με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση και γι’ αυτό μίλησε στην Ελένη!

«Μία φορά με προστάτεψες από κάτι, από μία εκπομπή που θα μου έκανε κακό και σε ευχαριστώ πολύ και εγώ δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό! Και τώρα ήσουν και προφητική για κάτι καλό που έρχεται…». Η Ελένη έμεινε κάγκελο και το μόνο που είπε «Έλα βρε Θανάση»! Η αμηχανία της ήταν έκδηλη… και ευτυχώς ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα!

Έρχεται να μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρείας μέσα από το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, έρχεται να μας συστηθεί με έναν διαφορετικό ρόλο από εκείνον του ηθοποιού. Έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στο φυσικό περιβάλλον, θα μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρείας, καθώς και σε νέες όσο και αρχαίες πρακτικές που έχει μελετήσει και εφαρμόσει ο ίδιος, ώστε να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών και στη δική μας καθημερινότητα.

Με οδηγό τον Θανάση Ευθυμιάδη, θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα, θα περπατήσουμε σε δάση, θα διαλογιστούμε, θα γνωρίσουμε βιολογικούς καλλιεργητές και θα αφουγκραστούμε τους αλληλένδετους δεσμούς της φύσης και της ζωής. Αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και άνθρωποι που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία μιλούν στις «Ρίζες» και παρουσιάζουν τα δικά τους μυστικά και βιώματα. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έρχεται στο MEGA με τις «Ρίζες», για να προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής σε όσους δεν θέλουν να δεσμευτούν σε στερεότυπους κανόνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις