Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κίνημα metoo Ελλάδα: “Η βία στη δουλειά μας είναι ένα τέρας”, λέει ο Βασίλης Παλαιολόγος
LIFESTYLE

Κίνημα metoo Ελλάδα: “Η βία στη δουλειά μας είναι ένα τέρας”, λέει ο Βασίλης Παλαιολόγος

Κίνημα metoo Ελλάδα: Ο Βασίλης Παλαιολόγος πέρα από ηθοποιός έχει και την ιδιότητα του υγειονομικού.

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Love It” παραχώρησε ο Βασίλης Παλαιολόγος και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο #metoo αλλά και στη βία στον χώρο του θεάτρου. «Δεν νομίζω ότι είμαι αυτός που πρέπει να κρίνει πως πράττουν οι συνάδελφοι για τον εμβολιασμό. Το πιο εύκολο μέχρι τώρα στην καθημερινότητα μας είναι η κρίση. Κρίνει ο ένας τον άλλον συνέχεια. Εγώ ως υγειονομικός από την άλλη μου ιδιότητα, εννοείται, υποστηρίζω τον εμβολιασμό γιατί ξέρω το καλό που μπορεί να κάνει στη δημόσια υγεία», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη είναι προσωπική. Έχει κάθε δικαίωμα. Αν ο ίδιος είναι καλυμμένος τόσο σε επίπεδο συναδελφικό όσο και σε επίπεδο ανθρώπινης ύπαρξης στη συμφωνία του με το κομμάτι της παραγωγής, από κει και ύστερα εμένα μου περισσεύει. Δεν βρίσκω τον λόγο να τον κρίνω θετικά ή αρνητικά».

Σχετικά με το metoo

«Η βία στη δουλειά μας είναι ένα τέρας το οποίο είτε το σκοτώνεις εκείνη την ώρα είτε το αφήνεις να σε προσπεράσει. Σχετικά με το metoo προφανώς δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν κάποιοι άνθρωποι, τα κράτησαν μέσα τους και τώρα ήρθε η ώρα να τα βγάλουν. Δεν πρέπει όμως να περάσουμε στην αντίπερα όχθη», συμπλήρωσε ο Βασίλης Παλαιολόγος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις