Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού 2021: Μερικές ιδέες για να κάνεις τη διαφορά
PLUS

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού 2021: Μερικές ιδέες για να κάνεις τη διαφορά

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού 2021: Το μυστικό είναι να κοιτάς τη διακόσμηση του χώρου σου και να σου φτιάχνει η διάθεση.

O τελευταίος και πιο ξεχωριστός μήνας του χρόνου είναι εδώ κι εμείς μετράμε αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Αυτή την περίοδο, οι περισσότερες από εμάς στολίζουν το δέντρο και το σπίτι τους, για να μπουν οικογενειακώς στο πνεύμα των εορτών. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές, διαφορετικές ιδέες όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου σου. Εντυπωσιακά στολίδια, φωτάκια και γιρλάντες αποτελούν μερικές από τις καλύτερες επιλογές που προσθέτουν χρώμα, φως και κάνουν άκρως εορταστικό το σαλόνι ή το δωμάτιό σου.

Ανεξάρτητα από το εάν έχεις ένα κλασικό είτε ένα πιο μοντέρνο σπίτι, σίγουρα θέλεις να το κάνεις πιο ξεχωριστό και λαμπερό από το συνηθισμένο, την ωραιότερη αυτή εποχή του χρόνου. Ο no1 τρόπος για να το πετύχεις είναι επιλέγοντας την διακόσμηση που θα κοιτάς και θα σου φτιάχνει η διάθεση.

DIY κατασκευές

Φτιάξε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με απλές DIY κατασκευές. Για παράδειγμα μια γιρλάντα από μεγάλες κάλτσες, μια σύνθεση με κεριά και αποξηραμένα λουλούδια ή ό,τι άλλο σου αρέσει.

Βάλε χρώμα

Πες ναι στα εορταστικά χρώματα. Κόκκινο, πράσινο και χρυσό είναι οι πιο festive αποχρώσεις.

Προσοχή στην είσοδο

Στόλισε την κεντρική είσοδο με μια εντυπωσιακή γιρλάντα.

Επιστροφή στη φύση

Eπίλεξε ένα φυσικό έλατο για τον χώρο σου. Είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από ένα τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα δώσει άλλη αίσθηση στο χώρο.

Εναλλακτικά…

Κάνε τη διαφορά με ένα εναλλακτικό δέντρο. Θα βρεις αρκετά στην αγορά, διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου DIY δέντρο από κλαδιά ή ό,τι άλλο επιθυμείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις