Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνατος 20χρονου σε κέντρο αποκατάστασης: Σκληρές εικόνες από τον ξυλοδαρμό του νεαρού
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 20χρονου σε κέντρο αποκατάστασης: Σκληρές εικόνες από τον ξυλοδαρμό του νεαρού

Θάνατος 20χρονου σε κέντρο αποκατάστασης: Σοκάρουν οι εικόνες από την κατάσταση στην οποία είχαν βρει οι γονείς του τον 20χρονο τρόφιμο στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία, «Ο Άγιος Δημήτριος»

Οργή αλλά και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει ο θάνατος του 20χρονου μέσα σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη.  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της Κυριακής (28.11.2021), και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Ενώ είχε αρχίσει η διαδικασία εξιτηρίου το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 25χρονος εμφάνισε επιπλοκές και κατέληξε.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ δύο παιδιών του ιδρύματος. Ο ένας εκ των δύο ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ εργαζόμενος του ιδρύματος καταγγέλλει ότι ο υπάλληλος που τους πρόσεχε, δεν έπραξε το παραμικρό για να σταματήσει τη συμπλοκή. Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ για τη διενέργεια νεκροτομής.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Tlive, όταν οι γονείς του επισκέφθηκαν τον αδικοχαμένο γιο τους, τον Αύγουστο του 2021, για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο, λόγω του κορονοϊού, σοκαρίστηκαν με το θέαμα που αντίκρισαν. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο 25χρονος έφερε χτύπημα στο κεφάλι και αμυχές στα αφτιά και σε άλλα σημεία του προσώπου του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις