Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παρθένα Κουτμερίδου – κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 38χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Παρθένα Κουτμερίδου – κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 38χρονη

Παρθένα Κουτμερίδου - κορονοϊός: Η 38χρονη δεν είχε εμβολιαστεί αφού περίμενε, μετά την συμβουλή του γυναικολόγου της πρώτα να γεννήσει

Στην ΜΕΘ του “Αγίου Λουκά” Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται με κορονοϊό η κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, Παρθένα. Η οικογένεια του πρώην βουλευτή περνά ώρες αγωνίας και σύμφωνα με το infonews24.gr η γυναίκα νοσηλεύεται για περισσότερες από 30 μέρες, σε κρίσιμη κατάσταση. Η Παρθένα Κουτμερίδου ήταν έγκυος και νόσησε από κορονοϊό, και δυστυχώς είναι διασωληνωμένη για περισσότερες από 30 ημέρες, όπως γράφει ο τοπικός Τύπος των Σερρών.

Η οικογένεια απηύθυνε έκκληση για αίμα. Συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα με αποστολή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκη, στο όνομα Κουτμερίδου Παρθένα, η οποία νοσηλεύεται στο Άγιο Λουκά.

Σχετική έκκληση απηύθυνε και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αγγελόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Επείγουσα Ανάγκη για Αίμα για τη γυναίκα μου! Όνομα: Παρθένα Κουτμερίδου του Ευσταθίου. Νοσηλεύεται στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης. Όποιος μπορεί να βοηθήσει! Κατά προτίμηση η αιμοδοσία να γίνει στο Ιπποκράτειο για άμεση ανταπόκριση! Ωράριο αιμοληψιών Ιπποκρατείου: Kαθημερινές: 08.30-14.00 και 17.00-19.00 (εκτός Παρασκευής). Σάββατο – Κυριακή – Αργίες: 09.00-12.00 Σας ευχαριστώ!” Η 38χρονη δικηγόρος, δεν είχε εμβολιαστεί αφού περίμενε, μετά την συμβουλή του γυναικολόγου της να γεννήσει πρώτα, ενώ διαγνώστηκε με Covid-19 στον έβδομο μήνα της κύησής της.

Η Παρθένα Κουτμερίδη εισήχθη και νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον Άγιο Λουκά.

Σύμφωνα με το Mega οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και τώρα δίνουν αγώνα για να τεθεί εκτός κινδύνου η μητέρα.

Οι φωτογραφίες από το FB του συζύγου της Παρθένας Κουτμερίδη, Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις