Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζήνα Κουτσελίνη – Καπουτζίδης: Πώς σχολίασε την “κόντρα” με τον Μουτσινά
LIFESTYLE

Ζήνα Κουτσελίνη – Καπουτζίδης: Πώς σχολίασε την “κόντρα” με τον Μουτσινά

Ζήνα Κουτσελίνη - Καπουτζίδης: Για τον Νίκο Μουτσινά και όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη

Την Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε η κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” και ο Θανάσης Πασσάς λίγο μετά τη συνέντευξη της στον Νίκο Μουτσινά και το “Καλό Μεσημεράκι”. Η ίδια δεν “μάσησε” τα λόγια της και μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά η ίδια είπε: “Προσπάθησα να τα φτιάξω σε Μουτσινά και Ηλιάκη. Ο Νίκος είναι το καλύτερο παιδί, το παιδί της διπλανής πόρτας. Παίζει τηλεοπτική μπάλα και ρίχνει συνεχώς τρίποντα”.

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ του Γιώργου Καπουτζίδη και τις δηλώσεις για τη σάτιρα που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί. “Αν η σάτιρα έχει κακή πρόθεση, έχει όρια. Ο Νίκος δεν έχει κακή πρόθεση. Ο κ. Καπουτζίδης είναι διευθυντής προγράμματος; Ο κ. Λαζόπουλος κάνει την ίδια σάτιρα. Είχε μιλήσει για το νυφικό της Μιμής Ντενίση. Ξαφνικά μας ενοχλεί όλους ο Νίκος Μουτσινάς; Αυτό που κάνει το κάνει καλά, για αυτό είναι στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια” είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αναφορά της στη συνέντευξη στο “Καλό Μεσημεράκι” στον Γιάννη Λάτσιο, η ίδια είπε: “Η αναφορά στο πρόσωπο του Γιάννη Λάτσιου ήταν για χαβαλέ, είναι το μεταγραφικό πρόσωπο των ημερών. Έχω δικαίωμα να κάνω χιούμορ γιατί συνεργάστηκα μαζί του πολλά χρόνια”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις