Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κίνηση στους δρόμους: Χαοτικό μποτιλιάρισμα τώρα στους δρόμους που οδηγούν στο Σύνταγμα
ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: Χαοτικό μποτιλιάρισμα τώρα στους δρόμους που οδηγούν στο Σύνταγμα

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας που οδηγούν στην πλατεία Συντάγματος

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Συντάγματος καθώς η πλειονότητα των δρόμων που οδηγούν εκεί είναι μποτιλιαρισμένοι.  Συγκεκριμένα τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο της Πειραιώς, στη Σταδίου, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος της Καλλιρόης έως και τον Άγνωστο Στρατιώτη, η άνοδος της Καλλιρόης μέχρι τη διασταύρωση με την Πετμεζά.  Παράλληλα μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Ηλιουπολέως από το ύψος της Ιόλης έως και την Αρδηττού. Ακόμη με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα από το ύψος του Χίλτον με κατεύθυνση τη Βουλή των Ελλήνων.

Άλλο ένα σημείο όπου παρατηρείται έντονο μποτιλιάρισμα είναι πέριξ του Κολωνακίου και συγκεκριμένα στις οδούς Κριεζιώτου, Ηρακλείτου, Πινδάρου, Βουκουρεστίου, καθώς και στη Λυκαβηττού μεταξύ Σόλωνος και Σκουφά. Επίσης μποτιλιάρισμα εντοπίζεται στην πλατεία Κολωνακίου με κατεύθυνση τη Βασιλίσσης Σοφίας όπως επίσης και στη Σπευσίππου, στην κάθοδο της Λουκιανού, στην Πλουτάρχου,  στην Πατριάρχου Ιωακείμ από το ύψος της Πλουτάρχου και στη Μαρασλή.

Την ίδια ώρα με αργές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην κάθοδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας από το ύψος της Γ.Α.Δ.Α έως και τον Άρειο Πάγο όπως επίσης στην άνοδο από το ύψος της Ιπποκράτους έως και το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ακόμη μποτιλιαρισμένη είναι η κάθοδος της λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου έως και την πλατεία Μαβίλη.  Να σημειωθεί ότι από τα ξημερώματα της Κυριακής έχουν ξεκινήσει τα έργα ανάπλασης της Πανεπιστημίου ενώ το πρώτο εργοστάσιο έχει εγκατασταθεί μεταξύ Αμερικής και Σίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις