Διακοπή στο ντέρμπι: Είσοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακοπή στο ντέρμπι: Είσοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Διεκόπη το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας - Ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες

28.11.2021 | 21:29

Με τον Άρη να προηγείται στην Τούμπα με το γκολ του Μαντσίνι από το πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι να οδεύει στο φινάλε του, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, διακόπτοντας το παιχνίδι Με εντολή του Σκωτσέτζου ρέφερι Μάντεν, οι δύο ομάδες αναχώρησαν άμεσα στα αποδυτήρια, οι δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλλαν στο γήπεδο και ακολούθησαν σκηνές έντασης… Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο ΠΑΟΚ και ο Άρης προέρχονται από ήττα και δεν θα ήθελαν να γνωρίσουν και μια δεύτερη στη σειρά.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα «σοκ» από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά και την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Απ’ τη μεριά του, ο Άρης προέρχεται από τον ιστορικό εντός έδρας διασυρμό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει στην… πλάτη και το -6 (εκκρεμεί η απόφαση του CAS). Ο ΠΑΟΚ έχει 19 βαθμούς, βρίσκεται ήδη στο -10 από την κορυφή της Superleague 1και δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. O Άρης έχει μόλις 11 βαθμούς.

Ετικέτες
Exit mobile version