Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Τσαλίκης ΣΚΑΪ: «Κόλαφος» για το Big Brother
LIFESTYLE

Γιώργος Τσαλίκης ΣΚΑΪ: «Κόλαφος» για το Big Brother

Γιώργος Τσαλίκης ΣΚΑΪ: «Δεν είμαι τσαμπουκάς, αντέδρασα σε κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο που το πέταξαν στα σκουπίδια»

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν καλεσμένος στην ταράτσα της εκπομπής “Ανοιχτά”. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια κατά την οποία μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για την κόντρα του με τον ΣΚΑΪ με αφορμή την παρουσίαση του “Big Brother”. Αρχικά, ο Γιώργος Τσαλίκης μόνο τα καλύτερα είχε να δηλώσει για την επί 27 χρόνια σύζυγό του, με την οποία γνωριστήκαν κατά τη φοιτητική τους ζωή: ” Ωραία χρόνια στη Ρουμανία, δυσκολα χρόνια, η Δώρα τα έκανε ωραιότερα. Γννωριστήκαμε στα γενέθλιά μου πριν 28 χρόνια, όχι δεν έφαγα καψούρα, αυτή με ήθελε πρώτη, μετά από εναν χρόνο γίναμε ζευγάρι. Σε ένα βράδυ πολύ ιδιαίτερο τα φτιάξαμε. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ελευθερία, στήριξη, πλάκα, θαυμασμός. Πάντοτε στα μάτια της Δώρας εγώ βλέπω το κοριτσάκι που αγάπησα τυχαία, δεν έχει αλλάξει ακόμα ο τρόπος που με κοιτάει, μου αρέσει πολύ πολύ αυτό”.

Δεν δίστασε να περιγράψει αναλυτικά στην παρουσιάστρια του Open μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του, τη στιγμή που έχασαν τον αδερφό της γυναίκας του σε τροχαίο. “Ήταν φρίκη, φρικαλέο. Ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ό,τι χειρότερο. Όταν έπαθε το τροχαίο, ήμουν στα MVA με πήραν τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά και σειρήνες. Με έβγαλε από το θέατρο Πέτρας ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής για να μπορέσω να φύγω γρήγορα. Έφτασα στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι έχει τελειώσει” είπε στην αρχή ο Γιώργος Τσαλίκης.

Γιώργος Τσαλίκης ΣΚΑΪ: Έδωσα την μεγαλύτερη παράσταση της ζωής μου

Το πιο κομβικό σημείο ήταν εκείνο που έπρεπε να ανακοινώσει στη γυναίκα του τι πραγματικά συνέβη: “Για να μπω στη διαδικασία να το πω στη Δώρα έπρεπε να μιλήσω με τη γυναικολόγο της και να μου δώσει ένα ηρεμιστικό χάπι, το οποίο έπρεπε να το κόψω και να το βάλω σε κάτι γλυκό ή αλμυρό για να το φάει το πρωί. Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε, μετά από τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, να την κοιτάξω στα μάτια και να την κοροϊδέψω. Σηκώθηκα και έδωσα την μεγαλύτερη παράσταση της ζωής μου”.

Περνώντας στο κεφάλαιο “Big Brother”, ο Γιώργος Τσαλίκης εξήγησε όλη την κατάσταση, αλλά και τον λόγο της μεγάλης ενόχλησής του: “Με ενοχλεί πλέον που το 2021 υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που λέμε “δεν βαριέσαι”. Δεν είμαι τσαμπουκάς, αντέδρασα σε κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο που το πέταξαν στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα και εξαφανίστηκαν. Όταν γύρισα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, ότι μπορεί να μη γίνει το “Big Brother”. Το ήξερε όλη η πιάτσα. Είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό στην Ιωάννα Μαλέσκου και το ήξεραν πριν καν πάω. Το γενικότερο θέμα είναι ότι πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το παίρνει να το πετάει σε σκουπίδια και να πετάει κι εσένα στα σκουπίδια. Είναι ανεπίτρεπτο”.

Γιώργος Τσαλίκης ΣΚΑΪ: Με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα

Όσον αφορά τη διένεξη που προέκυψε στην πορεία με τους τωρινούς παρουσιαστές του show, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε: “Με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι μίλαγαν με τη διοίκηση για να πάρουν την εκπομπή. Με έθαβαν για να πάρουν την εκπομπή, αυτή ήταν η δική μου πληροφόρηση και βγήκα και το είπα. Γιατί δεν με πήραν ένα τηλέφωνο; Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Γίνεται η σούπα που δεν γουστάρω και έχω ιδρώσει. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, εγώ αυτό που είχα το είπα, ούτε λούφαξα ούτε τίποτα.”.

Ο Γιώργος Τσαλίκης επέμεινε στο ότι πρέπει να μπει επιτέλους μία τελεία στο ζήτημα, και να εστιάσουμε στη μεγαλύτερη εικόνα της όλης υπόθεσης: “Εμένα με ενδιαφέρει το γενικότερο πλαίσιο. Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο “μ…κας” πέθανε όταν υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές”. Παρόλα αυτά, δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο να υπάρξει μελλοντικά συμφιλίωση μεταξύ του ίδιου και των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ: “Με τον Γρηγόρη κάποια στιγμή θα βρεθούμε και θα το λήξουμε το θέμα. Είναι και σε δύσκολη θέση, είναι μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Κάποια στιγμή θα είμαστε καλά. Δεν το μετάνιωσα που δεν το έκανα, το προϊόν δεν μου άρεσε. Σαν παρουσιαστές μου άρεσαν, με τον Γρηγόρη έχουμε ρίξει απίστευτο γέλιο θέλω να σου πω, σε παλιότερη συνέντευξή μου στην “Ελένη”. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή ή να πληγώσουμε κάποιον, όλα καλά και όλα να λυθούν. Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση. Δεν έκανα κανένα λάθος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις