Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπάμπης Παπαδημητρίου ΜΕΘ: Αμηχανία με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάμπης Παπαδημητρίου ΜΕΘ: Αμηχανία με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ

Μπάμπης Παπαδημητρίου ΜΕΘ: Ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, "χτύπησε" για ακόμα μια φορά. Οι προκλητικές ατάκες για τις ΜΕΘ.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου “χτύπησε” για ακόμα μια φορά. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που πολλές φορές με τις δηλώσεις του έχει προκαλέσει αμηχανία στη ΝΔ, αυτή τη φορά τα έβαλε με τις ΜΕΘ και τους διασωληνωμένους. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως οι ελλείψεις και οι καθυστερήσεις στις ΜΕΘ είναι “ψευδοπροβλήματα”. “Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί κύριε Καλαματιανέ, εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού. Δε χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί διασωληνώνονται εκτός. Προσβάλλει τους γιατρούς αυτό που λέτε”.

Ωστόσο, η άποψη του για όσους διασωληνώνονται, που ούτε λίγο ούτε πολύ, τους χαρακτήρισε μελλοθάνατους, προκάλεσε… ένα αμήχανοι κλίμα. “Πουλάτε ψεύτικη ελπίδα. Λέτε “αν μπεις στη ΜΕΘ θα σωθείς”, τη στιγμή που γνωρίζετε ότι πότε μπαίνει στη ΜΕΘ κάποιος; Πότε αποφασίζει ο γιατρός να τον βάλει στη ΜΕΘ; Όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Εκεί σαν να τον παραδίδει (ο γιατρός) στον Θεό και, πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ”.

Μάλιστα τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τις ελλείψεις στις ΜΕΘ τις χαρακτήρισε “μαρκετίστικο εύρημα”, προκειμένου να ασκηθεί κριτική στην κυβέρνηση. Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Παπαδημητριου αδιανόητο. “Με 612 διασωληνωμένους η κυβέρνηση συμφωνεί με την άποψη του κ. Παπαδημητρίου ότι στην ΜΕΘ μπαίνει “όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα”; Ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ προσβάλλοντας τους υγειονομικούς και τις οικογένειες που έχουν ανθρώπους που δίνουν τη μάχη;”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις