Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταμάτης Γονίδης εμβόλιο: Εξηγεί γιατί έκανε της… Johnson
LIFESTYLE

Σταμάτης Γονίδης εμβόλιο: Εξηγεί γιατί έκανε της… Johnson

Σταμάτης Γονίδης εμβόλιο: Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε και για το εμβόλιο και εξήγησε γιατί επέλεξε να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson

Τη στήριξή του στον Αρη Σερβετάλη θέλησε να εκφράσει μέσω του Πρωινού ο Σταμάτης Γονίδης επικροτώντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία «Ρινόκερος» στην οποία πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν επιθυμούσε να παίζει μόνος για εμβολιασμένους θεατές. Παράλληλα ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε και για το εμβόλιο και εξήγησε γιατί επέλεξε να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson.

«Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι ηθοποιός και ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει την μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον Θεό… τι να πω του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει».

Σχετικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ο Σταμάτης Γονίδης δηλώνει τα εξής: «Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει mRNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις