Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρέα Τουτουντζή διαζύγιο: Η Μαγγίρα τη ρώτησε για τον βίο της κι εκείνη ανακοίνωσε ότι… έχει χωρίσει
LIFESTYLE

Ρέα Τουτουντζή διαζύγιο: Η Μαγγίρα τη ρώτησε για τον βίο της κι εκείνη ανακοίνωσε ότι… έχει χωρίσει

Ρέα Τουτουντζή διαζύγιο: Το μοντέλο εξήγησε πως είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στον χωρισμό της

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, Ρέα Τουτουντζή αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια πως ο γάμος της με τον επιχειρηματία Γιώργο Μαντζούκη έχει τελειώσει και οι δυο τους ζουν χωριστούς δρόμους. Καλεσμένη της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και σε ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για τον έγγαμο βίο, η Ρέα Τουτουντζή απάντησε αυθόρμητα: «Έχω χωρίσει εδώ και έναν χρόνο». Το μοντέλο εξήγησε πως είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στον χωρισμό της, ωστόσο έσπευσε να τονίσει πως η σχέση με τον πρώην σύζυγό της παραμένει πολύ καλή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2012 και σύμφωνα με τη Ρέα Τουτουντζή αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους 8 χρόνια αργότερα, πριν από έναν χρόνο. «Έκανε τον κύκλο του, μας τέλειωσε, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη, μεγάλος σεβασμός, περάσαμε και πολλά χρόνια μαζί. Η ζωή συνεχίζεται. Πάμε για καινούρια πράγματα» είπε η ηθοποιός.

Η Ρέα Τουτουντζή όμως αναφέρθηκε και στην επιλογή της να μην αποκτήσει παιδιά. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ο χαμός της μητέρας της, σε ηλικία 12 ετών, φαίνεται πως έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφασή της αυτή. «Δεν ένιωσα ποτέ μέσα μου (πως θέλω) να κάνω ένα παιδί. Και θεωρώ ότι είναι πιο τίμιο» είπε.

Βίντεο: «Δεν ζεις για τους άλλους, ζεις για τον εαυτό σου, μία ζωή έχεις»

«Πιέζονται οι άνθρωποι και κάνουν πράγματα για τους άλλους ανθρώπους και στο τέλος την πληρώνουν τα παιδιά. Δεν ζεις για τους άλλους, ζεις για τον εαυτό σου, μία ζωή έχεις» συνέχισε η Ρέα Τουτουντζή στη συνομιλία της με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις