Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάρα Μεϊμαρίδη – Σαντικάι: Η απαράδεκτη ερώτηση στη Λάουρα Νάργες
LIFESTYLE

Μάρα Μεϊμαρίδη – Σαντικάι: Η απαράδεκτη ερώτηση στη Λάουρα Νάργες

Μάρα Μεϊμαρίδη - Σαντικάι: Την ώρα που η Λάουρα Νάργες που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha

«Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι;», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Την ώρα που η Λάουρα Νάργες που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, συζητούσε με την Κατερίνα Καινούργιου για τον Χρήστο Σαντικάι, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες, η Μάρα Μεϊμαρίδη παρενέβη ρωτώντας με απαράδεκτο τρόπο για την καταγωγή του τραγουδιστή. «Αυτό το Σαντικάι τι όνομα είναι; Σαλιγκάρι ξέρω, όχι Σαντικάι», είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να της εξηγήσει ποιος είναι ο Χρήστος Σαντικάι υπενθυμίζοντας τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους ύμνους του Πάσχα που τραγουδούσε στην παιδική του ηλικία.

«Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι;», συνέχισε η Μάρα Μεϊμαρίδη, με την Κατερίνα Καινούργιου να την παρακαλάει να μη λέει τέτοια.

«Τι με βαράς κι εσύ καλέ; Να μάθω από πού είναι. Ελληνας;», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη, με τη Λάουρα Νάργες να της εξηγεί πως ο σύντροφός της κατάγεται από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα όταν ακόμη ήταν δυο ετών.

«Δεν παίζει ρόλο από πού είναι ο άνθρωπος. Απλά το λέτε επειδή έχει εξωτικά χαρακτηριστικά προφανώς», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Οχι, το Σαντικάι μου κάνει κάτι βραζιλιάνικο, κάτι αργεντίνικο. Να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες», πρόσθεσε η Μάρα Μεϊμαρίδη και έκλεισε τον σχολιασμό με την παρατήρηση: «Ωραίος γκόμενος είναι».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις