Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα-Μαρία Βέλλη – μελανιά: Η σοκαριστική ανάρτηση της youtuber στο Instagram
LIFESTYLE

Άννα-Μαρία Βέλλη – μελανιά: Η σοκαριστική ανάρτηση της youtuber στο Instagram

Άννα-Μαρία Βέλλη - μελανιά: Ο πρώην σύντροφός της την έριξε με βία πάνω στο πλακάκι.

Φωτογραφία με μελανιές δημοσίευσε σήμερα και για πρώτη φορά η Άννα Μαρία Βέλλη. Υπενθυμίζεται πως η γνωστή influencer έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε υπάρξει θύμα βίας μέσα σε παλαιότερη σχέση της. Η γνωστή Youtuber έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας πως ο πρώην σύντροφός της την έριξε με βία πάνω στο πλακάκι, με συνέπεια να χτυπήσει σοβαρά στο πρόσωπό της.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα είναι η «Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών». Με τη σειρά τους, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει με δυνατά μηνύματα ανθρώπων που επιθυμούν να μπει επιτέλους ένα τέλος στη βία κάθε είδους.

Η ανάρτηση

«•Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών•

Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε;

Κι αν δεν με Πιστέψουν; Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε!!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ… Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. #together

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις