Γιώργος Καρκάς – Ζέτα Δούκα: Δεν μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα

LIFESTYLE

Γιώργος Καρκάς – Ζέτα Δούκα: Δεν μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γιώργος Καρκάς - Ζέτα Δούκα: Ο ηθοποιός μίλησε για το #MeToo και την περίπτωση της Ζέτας Δούκα

22.11.2021 | 12:57

Για το κίνημα #MeToo και τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον βιασμό τους μίλησε ο Γιώργος Καρκάς. Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα στην εκπομπή Super Κατερίνα και στράφηκε κατά της Ζέτας Δούκα. «Το #MeToo είναι κατά 70% ένα παράνομο πράγμα, ο τρόπος που έγινε. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να βγει να πει ότι έχει κακοποιηθε, χωρίς να έχει πάει πρώτα στον εισαγγελέα να το καταθέσει», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια ξέσπασε για τους συναδέλφους του που υποστήριξαν ότι γνωρίζουν τα περιστατικά. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων λένε ότι τα ήξεραν και ήταν μπροστά σε όλα αυτά. Και τι περίμεναν; Τον κορωνοϊό; Να ξεφουσκώσουν οι δουλειές και να μην έχει κανένας ανάγκη κανέναν για 1-2 σεζόν και να ανοίξουν κάποια στόματα; Εφόσον ήσασταν μπροστά, είστε διπλά ένοχοι. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι συνάδελφοι δίνουν τόσες συνεντεύξεις για να πουν πως ήταν η συνεργασία τους με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Δουλειές δεν έχετε;», τόνισε εκνευρισμένος.

Τέλος, μίλησε για την περίπτωση της Ζέτας Δούκα και εξήγησε πως είναι πολύ διαφορετική από αυτές που έχουν περιγράψει άλλες γυναίκες του θεάματος. «Δεν μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα πριν έντεκα χρόνια. Αν σου πέταξαν την καρέκλα, καλώς να το πεις και να σηκωθείς να φύγεις εκείνη την ώρα. Το να βγεις να το πεις αμέσως μετά την κατάθεση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγεις να πεις για την καρέκλα… Έχει προφυλακιστεί όποιος ήταν να προφυλακιστεί, αν υποθέσουμε ότι ήταν επικίνδυνος για την κοινωνία, δεν είναι πια, γιατί είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα το ράβουμε και το βουλώνουμε και περιμένουμε τα δικαστήρια».

Exit mobile version