Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Φερεντίνου – Καρβέλας: Αυτή είναι η 31χρονη εγκυμονούσα
LIFESTYLE

Έλενα Φερεντίνου – Καρβέλας: Αυτή είναι η 31χρονη εγκυμονούσα

Έλενα Φερεντίνου - Καρβέλας: Η τραγουδίστρια με το hippie style που τονίζει ότι "δεν της ταιριάζουν τα καλά παιδιά". Η γνωριμία όταν ο Καρβέλας της έγραψε τραγούδι και ο έρωτας.

Το τρίτο του παιδί θα υποδεχτεί σε λίγους μήνες ο Νίκος Καρβέλας καθώς η σύντροφός του, Ελενα Φερεντίνου είναι έγκυος. Ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας και η 31χρονη Ελενα Φερεντίνου είναι ζευγάρι τα δύο τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, σε τέσσερις περίπου μήνες. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περιμένει αγοράκι. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα. Με την Άννα Βίσση με την οποία υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια έχουν αποκτήσει τη Σοφία Καρβέλα, από την οποία έχει δύο εγγόνια.

Ελενα Φερεντίνου: Ποια είναι

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και ανήκει στην Panik Records. Μάλιστα, συνεργάστηκαν επαγγελματικά με τον Καρβέλα το 2019, όταν ο συνθέτης έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι “Δεν Πάει Καλά Το Παιδί”. Στο τραγούδι περιγράφεται η εξομολόγηση μιας γυναίκας προς το σύντροφό της, η οποία παραδέχεται ότι τον έχει απατήσει.

Στην ανάρτηση που είχε κάνει με το τραγούδι της, είχε γράψει:

“Αυτό είναι το πρώτο από τα τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε άλμπουμ του χρόνου , αλλά σύντομα! “Δεν πάει καλά το παιδί” και μάλλον δεν μου ταιριάζουν τα καλά παιδιά…” Η πρώτη δημόσια έξοδός τους είχε γίνει το 2019 στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Η 31χρονη έχει hippie style, ένα στιλ που χαρακτηρίζει και τον Νίκο Καρβέλα. Τον περασμένο Αύγουστο και ενώ ήταν στις αρχές της εγκυμοσύνης της τραγούδησε με τον Μπάμπη Στόκα.

Τον Ιούλιο τραγούδησε στο Θέατρο Άλσος στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη. Στις 8 Σεπτεμβρίου είχε ευχηθεί στο αγαπημένο της για τα γενέθλιά του με μια κοινή φωτογραφία τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις