Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κώστας Τσιμίκας: Big in… England
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κώστας Τσιμίκας: Big in… England

Κώστας Τσιμίκας: Ο Έλληνας άσος πανηγύρισε με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα το 4-0 της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ στο Άνφιλντ.

Καταιγιστική σε ένα ακόμη παιχνίδι υπήρξε η Λίβερπουλ, διαλύντας με 4-0 την Άρσεναλ στο Άνφιλντ, με τον Κώστα Τσιμίκα να παίρνει φανέλα βασικού και να είναι σε ακόμη ένα ματς εξαιρετικός. Ο Έλληνας αριστερός μπακ άρπαξε ακόμη μια ευκαιρία από τα μαλλιά (δεδομένου ότι ο κύριος παίκτης Άντι Ρόμπερτσον ήταν τραυματίας) και ήταν από τους κορυφαίους των κόκκινων στο ντέρμπι με τους κανονιέρηδες, αποδεικνύοντας και πάλι πως μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ από την άλλη τον αποθέωσαν στα social media, με πολλούς από αυτούς να γίνει αυτός ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα και την άνετη επικράτηση της Λίβερπουλ επί της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα, ο 25χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στο instagram πανηγύρισε την σπουδαία νίκη της ομάδας του, συνοδεύοντάς τη με το μήνυμα: «Ποιος το απόλαυσε;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις