Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιορτή Ενόπλων Δυνάμεων 2021: Το μήνυμα του Νίκου Παναγιωτόπουλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιορτή Ενόπλων Δυνάμεων 2021: Το μήνυμα του Νίκου Παναγιωτόπουλου

«Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Δημοσίευση με αφορμή την γιορτή των ενόπλων δυνάμεων  πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Γιορτάζουμε τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποτελούν τους διαχρονικούς προστάτες της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας. Ζήτω οι Ένοπλες_Δυνάμεις! Ζήτω το Έθνος! », ανέφερε αναλυτικά ο Υπουργός.

Χρόνια πολλά σε στελέχη και στρατεύσιμους εύχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μέσω Twitter, για τη σημερινή Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπως επισημαίνει. «Με τη δική σας αφοσίωση στο καθήκον και με την ενότητα του λαού μας η Ελλάδα υπερασπίζεται την εδαφική της ακεραιότητα, τα εθνικά της συμφέροντα και το πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αξιών της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» τονίζει στο μήνυμά του.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Εξωτερικών παραθέτει φωτογραφία από τη στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις