Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Κουκούρας – Κωνσταντίνου και Ελένης: “Ήμουν σχεδόν 40 χρονών”
LIFESTYLE

Βασίλης Κουκούρας – Κωνσταντίνου και Ελένης: “Ήμουν σχεδόν 40 χρονών”

Βασίλης Κουκούρας - Κωνσταντίνου και Ελένης: "Δεν ήμουν και τόσο μικρός".

Αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας. Τι είπε στην Ελένη Μενεγάκη για την υποκριτική και την καριέρα του. Ο Βασίλης Κούκουρας έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Μάνθου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Φέτος τον θαυμάζουμε ως Τόλη Κακαλιούρα στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα».

Ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας έκατσε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Στην ερώτηση τι τον έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτκή απάντησε: «Με πήγαινε θέατρο ο πατέρας μου. Ήμουν ένα συνεσταλμένο παιδί και ήθελα να εκφραστώ, να βγάλω κάτι από μέσα μου για να αποδείξω ότι έχω να δώσω βαθιά πράγματα».

“Έχω πολεμήσει τον εγωισμό”

Στη συνέχεια ανέφερε: «Όταν ήρθε η επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήμουν σχεδόν 40 χρονών. Δεν ήμουν και τόσο μικρός. Οι φίλοι με βοήθησαν να μην ξεφύγω και να μην καβαλήσω το καλάμι. Αν ξεφύγεις δεν έχει γυρισμό».

Για το αν έχει αλλάξει από τότε, σημείωσε: «Δεν έχω αλλάξει αλλά έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό. Ακόμα νικιέμαι από αυτόν τον «δράκο» αλλά κάποιες φορές τον γλεντάω. Σε αυτό με έχει βοηθήσει και η δουλειά γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να βγω πάνω από τον συνάδελφο». Τέλος αποκάλυψε: «Έχω περάσει πολλές σκοτεινές φάσεις. Βγήκα από αυτό λόγω των φίλων μου και επειδή πιστεύω ότι με βοηθάει και ο Θεός. Πιστεύω στον Θεό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις