Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στάση εργασίας ΜΜΜ 19/11: Αναστολή λειτουργίας για ΗΣΑΠ, μετρό, τραμ – Αύριο η κηδεία του εργοδηγού
ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας ΜΜΜ 19/11: Αναστολή λειτουργίας για ΗΣΑΠ, μετρό, τραμ – Αύριο η κηδεία του εργοδηγού

Στάση εργασίας ΜΜΜ 19/11: Οι εργαζόμενοι αφήνουν τα πόστα τους για να παραβρεθούν στην κηδεία του συναδέλφου τους.

Στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 14:00, σε ΗΣΑΠ, μετρό και τραμ εξήγγειλαν για αύριο, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι των ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, η στάση εργασίας πραγματοποιείται ώστε να μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου τους που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα εν ώρα εργασίας.

Η ανακοίνωση του σωματείου

«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ’ νεκροταφείο Αθηνών. Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

Δείτε ακόμη:

Χωρίς δακτύλιο την Πέμπτη – 24ωρο χειρόφρενο σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ – Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις