Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκαια βενζινάδικο – δολοφονία: Η στιγμή που ο 35χρονος πέφτει νεκρός
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια βενζινάδικο – δολοφονία: Η στιγμή που ο 35χρονος πέφτει νεκρός

Νίκαια βενζινάδικο - δολοφονία: Στο βίντεο φαίνεται ο εκτελεστής με το όπλο στο χέρι να κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ενα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα έναν 35χρονο Αλβανό ιδιοκτήτη βενζινάδικου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεται ο εκτελεστής με το όπλο στο χέρι να κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ο οδηγός προσεγγίζει το σημείο που βρίσκονται οι αντλίες καυσίμων και ο 35χρονος που περιμένει τον επόμενο πελάτη. Φαίνεται ανυποψίαστος και σίγουρα δεν βρίσκεται σε επιφυλακή. Δεν παίρνει μέτρα προφύλαξης. Ο δράστης βγάζει το όπλο με σιγαστήρα από το παράθυρο, στοχεύει και πυροβολεί. Πυροβολεί πολλές φορές και φαίνεται και το περίστροφο με σιγαστήρα καθώς στοχεύει το θύμα του. Ο θάνατος μοιάζει ακαριαίος. Το θύμα πέφτει στο έδαφος και το αυτοκίνητο φεύγει.

Ο δράστης ταν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα της κλεμμένης BMW και όταν έλαβε το σύνθημα από τον οδηγό συνεργό του, άνοιξε το παράθυρο και πυροβόλησε αλλεπάλληλες φορές εναντίον του 35χρονου στόχου από την Αλβανία.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σημειώνεται ότι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εκτιμούν ότι τα κίνητρα της δολοφονίας έχουν να κάνουν με διαφορές που έχουν προκύψει από αγοραπωλησίες κοκαΐνης, ή οικονομικό “ρίξιμο” ανάμεσα σε συνεργαζόμενα μέλη ή ομάδες διακίνησης. Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 3-4 φορές εναντίον του στόχου, με ένα πιστόλι ανατολικού τύπου των 7,65 χιλιοστών, πλήττοντας το θύμα στο στήθος και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις κάλυκες του συγκεκριμένου διαμετρήματος στο τόπο του εγκλήματος, ωστόσο δεν αποκλείουν ο δράστης να έχει πυροβολήσει περισσότερες φορές, αλλά οι κάλυκες του όπλου να έπεσαν εσωτερικά του οχήματος. Από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και ο φίλος του θύματος, ο οποίος χθες το πρωί κατέθεσε στους αξιωματικούς που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις