Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία στη Γλυφάδα: “Καπνός” έγιναν κοσμήματα και χρήματα από σπίτι 35χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στη Γλυφάδα: “Καπνός” έγιναν κοσμήματα και χρήματα από σπίτι 35χρονης

Ληστεία στη Γλυφάδα: Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς.

Ληστεία έγινε σε σπίτι 35χρονης στη Γλυφάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr. Συγκεκριμένα, η γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις ληστές που την ανάγκασαν να μπουν στο σπίτι της και να της αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία της στις αστυνομικές αρχές, έμεινε όμηρος στα χέρια των ληστών της που είχαν στήσει «καρτέρι» έξω από το σπίτι της.

Η ληστεία

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες, για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μόλις είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι, την ακινητοποίησαν και με την απειλή ότι θα την ξυλοκοπούσαν, την υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα του σπιτιού, να μπουν στο εσωτερικό και εκεί ο ένας άνδρας κρατούσε ακινητοποιημένη την 35χρονη και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε γωνιά του σπιτιού. Την ώρα που εντόπισαν το χρηματικό ποσό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αρκετά μεγάλο, αλλά και τα κοσμήματα, έφυγαν χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος, καθώς φαίνεται να φορούσαν γάντια.

Το θύμα ειδοποίησε λίγο αργότερα την Αστυνομία, η οποία πήρε DNA και αποτυπώματα, ενώ συνεχίζει την έρευνα για να βρεθεί κάμερα, η οποία ενδεχομένως να έχει καταγράψει τις κινήσεις των ληστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα εργαζόταν επί χρόνια στο χώρο της μόδας και πρόκειται για πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς. Δημοσίευμα του iefimerida.gr, αναφέρει πως πρόκειται για τη Διονυσία Κουκίου και το ποσό που της άπραξαν ανέρχεται στα 11.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις