Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Αποκάλυψαν το όνομα της δεύτερης κόρης τους
LIFESTYLE

Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Αποκάλυψαν το όνομα της δεύτερης κόρης τους

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Τι είπαν για τις βαφτίσεις των δύο παιδιών τους.

Και το όνομα αυτής, Κύνθια. Ο λόγος για τη δεύτερη κόρη του πρωταγωνιστή του Σασμού, Θανάση Πατριαρχέα και της personal trainer, Βίβιαν Δράκου. Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ένα πολύ ωραίο και πρωτότυπο όνομα στη δεύτερη κορούλα του, που είναι 6 μηνών. Η ευτυχισμένη μαμά μίλησε στο «Secret» για την επιλογή του ονόματος αυτού και την προέλευση του: «Ψάχναμε με τον Θανάση ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, “κλειδώσαμε” αυτό το όνομα».

Το ζευγάρι έχει άλλη μία κόρη, τη Σταύρια, και, όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά η Βίβιαν, θα τις βαφτίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα. «Σκεφτόμαστε να τις βαφτίσουμε το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά διαφορετικές μέρες, στο χωριό μας, στο Εξοχικό Κορώνης, που είναι κοντά στην Πύλο. Θέλουμε να κάνουμε παραδοσιακές βαφτίσεις και να ακολουθήσει γλέντι». Όσον αφορά τον γάμο του ζευγαριού, έχουν ήδη κάνει πολιτικό στο δημαρχείο Γλυφάδας, ωστόσο ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο θρησκευτικός. «Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό και να πάρουμε την ευλογία, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι στα άμεσα σχέδια μας, καθώς λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να γίνει όπως θέλουμε».

Λίγα λόγια για τον Έλληνα ηθοποιό

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στον «Σασμό», στον ρόλο του Αγγέλου Σωτηρόπουλου, ενός γιατρού, ενώ παράλληλα παίζει στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», στο θέατρο Βεάκη. Η Βίβιαν έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς ετοιμάζει καινούργια πράγματα στον τομέα της άθλησης.

Ο Έλληνας ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά του Mega, «Δικαίωση» όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις. Λίγο αργότερα ακολούθησε η συμμετοχή του στη σειρά «Εθνική Ελλάδος», όμως έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό, μέσα από το ρόλο του Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα», ενώ την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν βρέθηκε στην σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις