Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM spoiler 16/11: Τι θα γίνει σήμερα Τρίτη
LIFESTYLE

GNTM spoiler 16/11: Τι θα γίνει σήμερα Τρίτη

GNTM spoiler 16/11: Διαβάστε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο του αγαπημένου ριάλιτι σόου.

Σε νέες περιπέτειες θα μπουν τα μοντέλα του GNTM 4 απόψε το βράδυ, μετά τη χθεσινή αποχώρηση της Ιωάννας, η οποία είχε την πιο αδύναμη φωτογραφία. Στη Λίμνη Δόξα θα ταξιδέψουν τα μοντέλα του GNTM 4, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης 16 Νοεμβρίου, όπου θα φωτογραφηθούν πάνω σε ένα άλογο. Ακόμα, τα “αίματα” ανάβουν στο ξεκαθάρισμα που θα κάνουν μεταξύ τους ο Ντίνος, η Κυβέλη και ο Κωνσταντίνος.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες και παίκτριες του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων θα ταξιδέψουν μέχρι τη Λίμνη Δόξα, όπου θα κάνουν κάμπινγκ. Τα μοντέλα θα κληθούν να στήσουν τις σκηνές τους και να χρησιμοποιήσουν όλα τα απαραίτητα κατασκηνωτικά εργαλεία, ενώ έπειτα θα φωτογραφηθούν σε ζευγάρια μέσα στη φύση.

Το concept της δοκιμασίας αποχώρησης

Στη συνέχεια, τα μοντέλα θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους στην απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης, η οποία θα γίνει μέσα στη Λίμνη. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να ποζάρουν πάνω σε ένα άλογο με ρομαντισμό και αισθησιασμό, ενώ οι κινήσεις τους θα πρέπει να είναι πολύ φυσικές και οι πόζες τους πολλές και διαφορετικές. Από το επεισόδιο δεν θα λείψουν οι καβγάδες, καθώς ο Ντίνος, ο Κωνσταντίνος και η Κυβέλη θα έρθουν αντιμέτωποι με ξεκαθαρίσματα Πολλοί θα κατηγορήσουν την Κυβέλη πως “βάζει λόγια” στον Ντίνο, ωστόσο, η ίδια θα θεωρήσει πως την “πολεμούν” επειδή τα πηγαίνει καλά στον διαγωνισμό του Star.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις