Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 51χρονη αρνήτρια – κορονοϊός: Οι απίστευτες δηλώσεις του πατέρα για το εμβόλιο
ΕΛΛΑΔΑ

51χρονη αρνήτρια – κορονοϊός: Οι απίστευτες δηλώσεις του πατέρα για το εμβόλιο

51χρονη αρνήτρια - κορονοϊός: Όπως και η 51χρονη, έτσι και ο πατέρας της είναι αρνητής του εμβολίου και επιμένει στην ίδια στάση ακόμα και μετά το θάνατο του παιδιού του

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του πατέρα της 51χρονης, η οποία κατέληξε από κορονοϊό στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” ύστερα από προτροπή επόπτη υγείας να μη δεχτεί τη διασωλήνωση. Όπως και η 51χρονη, έτσι και ο πατέρας της είναι αρνητής του εμβολίου και επιμένει στην ίδια στάση ακόμα και μετά το θάνατο του παιδιού του, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα της κόρης του να μη διασωληνωθεί. “Ήταν δικαίωμα της κόρης μου να κάνει το εμβόλιο ή όχι. Και πολύ καλά έκανε και δεν το έκανε το εμβόλιο. Να ψάξετε να βρείτε ευθύνες στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Τι της έκαναν εκεί. Όχι αν το παιδί μου εμβολιάστηκε” σημείωσε, σύμφωνα με το Mega.

Αμετανόητος ο πρώην επόπτης υγείας

Η 51χρονη από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε να διασωληνωθεί. Ο πρώην επόπτης υγείας φέρεται να την προέτρεπε να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι ένας  άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ο πρώην επόπτης μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του MEGA κατηγορεί τους γιατρούς που προσπάθησαν να τη σώσουν. “Αποδεικνύεται από τα μηνύματα που έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή και έλεγε: σώστε με , βοηθήστε με. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της διασωλήνωσης δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει και να στέλνει μηνύματα και να φωνάζει και να ουρλιάζει” υποστήριξε.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Όπως φαίνεται από τα μηνύματα, η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση ούτε να μιλήσει, όπως φαίνεται στα μηνύματα που αντάλλαξαν.

– Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94.

– Τι έπαθες; Υπέγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε αστυνομία. Υπέγραψε κι ανάλαβε την ευθύνη…

– Πώς να καλέσω αστυνομία αφού είμαι με οξυγόνο; Δεν μπορώ καν να μιλήσω… Και έχω ανάγκη από οξυγόνο…

Επικοινωνούσε και με δεύτερο αρνητή

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και δεύτερος αρνητής. Συμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίζεται να διατηρεί επικοινωνία με τη γυναίκα μέσα στο νοσοκομείο, όπου η 51χρονη νοσηλευόταν, προτρέποντάς την και αυτός να μη διασωληνωθεί και ότι δεν έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Φαίνεται δε πως ο αρνητής προχώρησε και σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετικα με την 51χρονη, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κορονοϊός και πως πρόκειται για μεθόδευση των γιατρών του νοσοκομείου “Παπανικολάου”, ώστε να τη διασωληνώσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις