Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εικαστικός Χαλάνδρι: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η Κλοντιάνα Τσέλο
ΕΛΛΑΔΑ

Εικαστικός Χαλάνδρι: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η Κλοντιάνα Τσέλο

Εικαστικός Χαλάνδρι: Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκε στην ανακρίτρια η Κλοντιάνα Τσέλο. Πήρε για αύριο Τρίτη 16/11.

Νέα προθεσμία για αύριο Τρίτη 16/11 έλαβε η 49χρονη εικαστικός, Κλοντιάνα Τσέλο που την περασμένη εβδομάδα πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πρώην σύντροφό της οφθαλμίατρο, Γιώργο Νέο στην περιοχή του Χαλανδρίου. Και σήμερα εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο. Η κατηγορούμενη κατά την αποχώρησή της από τα δικαστήρια φώναξε μεταξύ άλλων: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν».

Η 49χρονη Αλβανίδα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Ιωακείμ Κασσωτάκη, ο οποίος της απήγγειλε κατηγορίες για:

  • απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
  • απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη
  • παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση
  • παράνομη οπλοχρησία και
  • ενδοοικογενειακή απειλή

Η κατάσταση της υγείας του 68χρονου γιατρού

Την ίδια στιγμή, κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση του 68χρονου οφθαλμίατρου που δέχθηκε ένοπλη επίθεση από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους. Σύμφωνα με το Mega o 68χρονος που νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματά, αποσωληνώθηκε την Παρασκευή, παραμένει ωστόσο στην εντατική.

Μετά το πολύωρο χειρουργείο έχουν αποκατασταθεί οι τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από την εικαστικό και αν όλα πάνε καλά, θα βγει μέσα στην ημέρα. Όπως δηλώνουν οι γιατροί, ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του και κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, είτε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, ενώ θα περάσουν αρκετές ημέρες, ίσως και μια εβδομάδα για να μπορέσουν να πουν ότι διέφυγε τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις