Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γάμος Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Η αγαπημένη φωτογραφία της νύφης δεν είναι με το γαμπρό
LIFESTYLE

Γάμος Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Η αγαπημένη φωτογραφία της νύφης δεν είναι με το γαμπρό

Γάμος Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Πριν λίγες εβδομάδες η ένωσή τους με τα ιερά δεσμά του γάμου ήταν το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός, όχι μόνο της Αθήνας, αλλά και όλου του κόσμου. Τώρα η νύφη δημοσίευσε στα social media την αγαπημένη της φωτογραφία από την ημέρα.

Λίγες μέρες μετά το γάμο της με το Φίλιππο Γλίξμπουργκ, η Νίνα Φλορ αποκάλυψε την αγαπημένη της φωτογραφία από το ευτυχές γεγονός, η οποία απεικονίζει εκείνη και τον πατέρα της στο αυτοκίνητο λίγα λεπτά πριν την παραδώσει στο γαμπρό. Οι δυο τους απεικονίζεται φανερά ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί. Τη φωτογραφία η νύφη την ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτό το χαμόγελο πέντε λεπτά πριν παντρευτώ. Σε αγαπώ. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή». Επίσης, δημοσίευσε ένα ακόμη στιγμιότυπο με μια πασχαλίτσα που κάθισε στο παλτό της στη γαμήλια δεξίωση, την οποία θεώρησε ως γούρι.

Υπενθυμίζεται πως ο γάμος της Νina, κόρης του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Tomas Flohr με τον Φίλιππο και μικρότερο γιό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που έγινε στις 23 Οκτωβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών, ήταν αναμφισβήτητα ένα κοσμικό γεγονός με διεθνή προβολή στα media της Ευρώπης. Για το ζευγάρι φυσικά, ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

 

Η σχέση με τον πατέρα της

Οι γονείς της Nina Flohr χώρισαν όταν εκείνη ήταν πέντε ετών. Αλλά λόγω της μεγάλης αδυναμίας που είχε στον πατέρα της, το περισσότερο διάστημα μέχρι την ενηλικίωσή της έμεινε μαζί του στο υπερπολυτελές σπίτι των επτά ορόφων στο Saint Moritz. Κληρονόμησε το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα της, παρά την καλλιτεχνική φύση της μητέρας της, διευθύντριας του οίκου Faberge. Από πολύ μικρή ηλικία, μόλις τελείωσε τις σπουδές της στην Αγγλία και στην Αμερική (όπου και γνώρισε το Φίλιππο) ξεκίνησε να δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση Vistajet. Και ο πατέρας της δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει φωτογραφία της λέγοντας το πόσο υπερήφανος είναι για εκείνη.

Εκτός από γνωστός επιχειρηματίας και κάτοχος ενός στόλου 72 ιδιωτικών αεροσκαφών, είναι λάτρης της ταχύτητας και μάλιστα παίρνει μέρος και σε αγώνες έχοντας κατακτήσει αρκετές διακρίσεις. Eκτός από αεροσκάφη διαθέτει επίσης ένα μικρό στόλο από πολυτελή αυτοκίνητα. Το 7οροφο υπερπολυτελές σπίτι του στην Ελβετία, διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, μικρό κινηματογράφο, χώρους spa, ένα γυμναστήριο και διόροφο επίσης γκαράζ για τα μηχανοκίνητα…διαμάντια του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις