Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου – χωρισμός: Σαββατοκύριακο στην Πόλη του Φωτός με τις φίλες της
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου – χωρισμός: Σαββατοκύριακο στην Πόλη του Φωτός με τις φίλες της

Κατερίνα Καινούργιου - χωρισμός: Με τις φίλες αναχώρησε για το Σαββατοκύριακο με προορισμό το μαγευτικό Παρίσι.

Με γέλια και χαρές στο αεροπλάνο μαζί μαζί με την παρέα της η Κατερίνα Καινούργιου αναχώρησε για το Παρίσι το απόγευμα της Παρασκευής για ένα weekend χαλάρωσης. Χωρίς το συντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη αυτή τη φορά, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά τις φήμες για οριστικό χωρισμό. Και αν λάβουμε υπόψη μας και τις πρόσφατες αναρτήσεις της που δείχνουν ότι είναι σε μια ευαίσθητη κατάσταση ψυχολογικά, τότε το ταξίδι κρίθηκε αναγκαίο, για να ανακτήσει το χαμόγελό της και την καλή της διάθεση.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τις αναρτήσεις της τις τελευταίες ημέρες μας έχει προιδεάσει πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη στιγμή της ψυχολογικά. Τα post της είχαν αρκετή θλίψη και πολλές φορές συγκίνηση. Ειδικά όταν έβαζε και την απαραίτητη σημείωση ότι μιλά για εκείνη. Μάλιστα και την Παρασκευή την ώρα της εκπομπής και επηρεασμένη από την ιστορία της Super Κικής που ήταν καλεσμένη, λύγισε και ζήτησε από τους συνεργάτες της να πάνε σε break. Λίγη ώρα αργότερα μαζί με την στυλίστρια της Γεωργία Παντελέ και τη φωτογράφο της Πωλίνα Νιάρχου, αναχώρησε για το Παρίσι, έχοντας στην παρέα τους και μια κολλητή της φίλη. Και με super glam φόρεμα, έκανε και την πρώτη της έξοδο.

Στην πόλη του Φωτός για το Σαββατοκύριακο

Στην Πόλη του Φωτός που είναι και η αγαπημένη της, η παρουσιάστρια είχε βρεθεί και πέρσυ τον Φεβρουάριο μαζί με τον σύντροφό της περνώντας ένα αξέχαστο weekend. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά όχι και άσχημα από ότι βλέπουμε από τις αναρτήσεις της. Με την παρέα της θα συνδυάσει businness & fan κάνοντας φυσικά και την απαραίτητη βόλτα στα μαγαζιά για να ενισχύσει την γκαρνταρόμπα της. Και ας μην ξεχνάμε ότι το Παρίσι είναι και μια άκρως ερωτική πόλη και όχι μόνο για…χωρισμένους.

Τα τελευταία τρία χρόνια (όσο κρατούσε ο δεσμός της) η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδευε στο εξωτερικό έχοντας πάντα δίπλα της τον σύντροφό της, τον οποίο μάλιστα και αρκετές φορές συνόδευε και στα δικά του επαγγελματικά ταξίδια. Φέτος όλα είναι διαφορετικά. Την ίδια στιγμή εκείνος βρισκόταν στην Αθήνα, σε μια έκθεση γλυπτών. Άλλωστε μαζί με τη μητέρα του, είναι συλλέκτες έργων τέχνης εδώ και αρκετά χρόνια.  H Κατερίνα με την παρέα της θα επιστρέψει αργά το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα. Για να είναι…ετοιμοπόλεμη και για την εκπομπή της Super Κατερίνα στον Alpha, το πρωί της Δευτέρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις