Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ελευσίνας: Αντιπλημμυρική θωράκιση
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Ελευσίνας: Αντιπλημμυρική θωράκιση

Δήμος Ελευσίνας: Η περιοχή που επλήγη από τις πλημμύρες τον Νοέμβριο του 2017 και τον Ιούνιο του 2018, θωρακίζεται κατάλληλα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα αντιπλημμυρικά έργα που εκτελούνται το τελευταίο διάστημα στη Μαγούλα.Μετά από αυτοψία του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου αλλά και των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών & Μαγούλας, Θανάση Μαυρογιάννη και Μενέλαου Μίχα αντίστοιχα, διαπιστώθηκε πως το έργο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και βάσει του ορισθέντος χρονοδιαγράμματος. Η περιοχή που επλήγη από τις πλημμύρες τον Νοέμβριο του 2017 και τον Ιούνιο του 2018, θωρακίζεται κατάλληλα, προς αποφυγή οποιασδήποτε καταστροφής από ενδεχόμενες νέες πλημμύρες.

Σημειώνεται, πως το έργο εκτελείται υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Υποδομών, με επιβλέποντα τον κ. Β. Τζουμάκα, ενώ η επαφή του Δημάρχου και του επιτελείου του είναι καθημερινή, προκειμένου να αποδοθεί στους προβλεπόμενους χρόνους. Για τις εν εξελίξει εργασίες στη Μαγούλα, ο Αργύρης Οικονόμου δήλωσε: «Είναι, αν όχι το σημαντικότερο, ένα από τα σημαντικότερα έργα που χρειάζεται ο Δήμος μας. Είμαστε σε άμεση συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και αναμένουμε την ολοκλήρωση του έργου που θα είναι καθοριστική στη θωράκιση του Δήμου μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις