Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέννυ Μπαλτατζή – Πεγκυ Ζήνα: Διαλύθηκε τελευταία στιγμή το σχήμα
LIFESTYLE

Πέννυ Μπαλτατζή – Πεγκυ Ζήνα: Διαλύθηκε τελευταία στιγμή το σχήμα

Πέννυ Μπαλτατζή - Πεγκυ Ζήνα: Η τραγουδίστρια διέψευσε το ρεπορτάζ της Ιωάννας Μαλέσκου και «έβαλε τα πράγματα στη θέση τους»

Η Πέννυ Μπαλτατζή ξεκαθάρισε με ένα insta story ότι δεν αποχώρησε από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα λόγω της αφίσας, στην οποία παρουσιαζόταν ως guest star. Αφορμή για την ανάρτησή της στάθηκε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, σύμφωνα με το οποίο, η τραγουδίστρια αποχώρησε από το μουσικό σχήμα λόγω της αφίσας και του τίτλου, που της έδωσαν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Πέννυ Μπαλτατζή ενημερώθηκε για το εν λόγω ρεπορτάζ και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

«Επειδή γράφονται και λέγονται ανακρίβειες… Δεν αποχώρησα από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα για καμία αφίσα και κανένα τίτλο. Αυτά είναι μικρότητες. Εκτός από επαγγελματίες είμαστε πρωτα απ’ όλα άνθρωποι με αξιοπρέπεια και συναισθήματα. Αποχωρώ και λυπάμαι, γιατί χάνω τη δουλειά μου, αλλά το να αισθάνομαι όμορφα στον περιβάλλοντα χώρο που εργάζομαι είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις