Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ψευτογιατρός – θύματα: Συγκλονίζει μητέρα που έχασε την 35χρονη κόρη της
ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός – θύματα: Συγκλονίζει μητέρα που έχασε την 35χρονη κόρη της

Ψευτογιατρός - θύματα: Ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε ότι ο ψευτογιατρός άφησε την 35χρονη γυναίκα μόλις 32 κιλά

Για τις 23 Νοεμβρίου διακόπηκε η δίκη του αποκαλούμενου “ψευτογιατρού” και των 16 συγκατηγορουμένων του που ξεκίνησε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους από τα ματζούνια του “Dr. Kontos”. Μία εξ αυτών, η Ουρανία Μωραΐτη της οποίας η κόρη πέθανε καθώς όπως υποστηρίζει ο ψευτογιατρός την έπεισε να σταματήσει τη χημειοθεραπεία της.

“Έχασα την κόρη μου 11/07/2017. Κατέληξε από τον κύριο Κόντο και τα ιάματά του. Ήταν καρκινοπαθής, το πάλεψε 4μιση χρόνια. Γνωρίστηκε με τον “κύριο” Κόντο στην εκκλησία με τον πνευματικό της και την έπεισαν να σταματήσει τις χημειοθεραπείες της στον τρίτο κύκλο και κατέληξε μέσα σε 4 μήνες, αφήνοντας δύο παιδιά. Ήταν 35 χρονών”, λέει η μητέρα της αδικοχαμένης γυναίκας, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

“Η πρώτη συνάντηση με το παιδί μου έγινε σε κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο, στην καφετέρια, και μετά ήρθε στο σπίτι μας να δει μάλλον την κατάστασή μας και να πάρει τη συγκατάθεσή μας, αν μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά το παιδί μας. Βασιζόταν οικονομικά σε μας. Συνολικά από την οικογένεια, μας πήρε 60.000”, πρόσθεσε. “Έχασα την κούκλα μου, αριστεύσασα στο Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο, νηπιαγωγός” είπε, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. “Άφησε τα παιδιά της χωρίς αναμνήσεις. Θα γίνουν άντρες και δεν θα θυμούνται μάνα. Με πονάει. Έχασα την κούκλα μου, είμαι σαν παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι του”, σημείωσε με σπασμένη φωνή.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος των θυμάτων στη συγκεκριμένη υπόθεση. “Την είχε αφήσει 32 κιλά με την εξαντλητική δίαιτα στην οποία την είχε υποβάλλει” ανέφερε ο συνήγορος για το 35χρονο θύμα. Χαρακτήρισε τη δράση του δήθεν γιατρού εγκληματική, ενώ αποκάλυψε πως κατέθεσε αίτημα στην Εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο κατηγορούμενος έχει όντως κορονοϊό και γι’αυτό δεν παρέστη σήμερα στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις