Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εικαστικός Χαλάνδρι: Προθεσμία πήρε η 49χρονη – Πώς την “αφόπλισε” η μικρή
ΕΛΛΑΔΑ

Εικαστικός Χαλάνδρι: Προθεσμία πήρε η 49χρονη – Πώς την “αφόπλισε” η μικρή

Εικαστικός Χαλάνδρι: Η εικαστικός που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι, υποστηρίζει πως ο γιατρός βίαζε και έδινε ναρκωτικά στη 12χρονη κόρη τους.

“Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου, ήταν ο απαγωγέας και βιαστής της. Την βίασε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, και έλεγε ότι έχει επιληψία για να την βιάζει”. Αυτό δήλωσε βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, που πυροβόλησε χθες στο Χαλάνδρι τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί. “Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών” πρόσθεσε η Αλβανίδα εικαστικός που ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για την επίθεση με όπλο σε βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου.

Νωρίτερα, κατά την μεταγωγή της στον ανακριτή είχε πει στους δημοσιογράφους πως ο γιατρός είχε αρπάξει το παιδί τους εδώ και πέντε χρόνια, ενώ επανέλαβε πως βίαζε την 12χρονη. “Και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά” συμπλήρωσε. Σε βάρος της 49χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Χαλάνδρι: Συγκλονιστικό – Πώς η 12χρονη Μελίνα “αφόπλισε” την 49χρονη μητέρα της και έσωσε τον πατέρα της

Η 12χρονη Μελίνα, καρπός της εξωσυζυγικής σχέσης της 49χρονης εικαστικού με τον 68χρονο οφθαλμίατρο και μήλον της έριδας στην σφοδρή και εκτός ελέγχου διαμάχη τους, ήταν εκείνη που κατάφερε να “αφοπλίσει” τη μητέρα της και να σώσει τον πατέρα της. Η περιγραφή των πρώτων λεπτών μετά την επίθεση, κόβει την ανάσα. Όπως έχει γίνει γνωστό, μάρτυρας της επίθεσης ήταν το 12χρονο κορίτσι που είχε μόλις μεταφέρει, από το σχολείο, στο σπίτι ο πατέρας του. Στον δρόμο, ακριβώς έξω από το σπίτι του οφθαλμίατρου στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι, η 49χρονη έστησε την ενέδρα της.

“Σταμάτα, γιατί το κάνεις αυτό τον πατέρα μου” είπε η 12χρονη και έσπρωξε τη μητέρα της

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Tlive στον Alpha, όταν η γυναίκα έριξε τις πέντε σφαίρες στον άνδρα, το παιδί άρχισε να φωνάζει “σταμάτα, γιατί το κάνεις αυτό στον πατέρα μου;”. Πριν γονατίσει κοντά του και τον αγκαλιάσει, η 12χρονη έσπρωξε την μητέρα της τόσο δυνατά ώστε να της φύγει το όπλο από το χέρι και να πέσει στον δρόμο. Η μικρή έμεινε να κρατά τον πατέρα της αγκαλιά και η μητέρα, σαν χαμένη, άρχισε να μιλά ακατάληπτα. Στη σημείο έσπευσαν γείτονες, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μέχρι τη στιγμή που συνελήφθη συνέχιζε να λέει σκόρπιες φράσεις που δεν έβγαζαν κανένα νόημα.

Το χρονικό της φρίκης

Η εικαστικός πυροβόλησε τον γιατρό χθες το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι. Ο 68χρονος επέστρεφε, εκείνη την ώρα, μαζί με το 12χρονο κορίτσι που είχε αποκτήσει με την αλλοδαπή, από το σχολείο του παιδιού, ενώ στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμενε η δράστιδα.

Μετά από διαπληκτισμό που είχαν έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές. Αμέσως μετά συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο. Η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις