Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σλούκας – Ολυμπιακός – Ευρωλίγκα: “Θέλω να πετύχει η ομάδα μου”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σλούκας – Ολυμπιακός – Ευρωλίγκα: “Θέλω να πετύχει η ομάδα μου”

Σλούκας - Ολυμπιακός - Ευρωλίγκα: Μέσα από μια αναδρομή στις νίκες των ερυθρόλευκων στη διοργάνωση, η Λίγκα έκανε και ένα μικρό αφιέρωμα στον παίκτη της ομάδας μπάσκετ.

Ένα μικρό αφιέρωμα στο μπασκετμπολίστα Κώστα Σλούκα έκανε η Euroleague, με αφορμή την αναδρομή της Λίγκας στον έναν μετά τον άλλον τους τίτλους που έχει πάρει ο Ολυμπιακός στην ιστορία της συμμετοχής του στη διοργάνωση. Συγκεκριμένα η Ευρωλίγκα ανέφερε πως ο παίκτης των ερυθρόλευκων έχει πάρει, πλέον, τη σκυτάλη από το Βασίλη Σπανούλη και πως τώρα πια έχει την ευθύνη να οδηγήσει την ομάδα για άλλη μια φορά στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όπως ανέφερε ο παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ για μια από τις νίκες που είχαν πετύχει:  «Ήμουν τόσο χαρούμενος και περήφανος. Πετύχαμε κάτι σπουδαίο για την ομάδα και την χώρα μας». Ενώ, στο τέλος, έκλεισε, λέγοντας: «Θέλω να πετύχει η ομάδα μου. Αυτό με απασχολεί και γι’ αυτό επέστρεψα. Ο Ολυμπιακός δε μπορούσε να φτάσει μέχρι το Top-8 τα προηγούμενα χρόνια και θέλω να κάνω όσα μπορώ για να επιστρέψουμε στα πλέι-οφ. Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται εκεί».

Παρουσία και άλλων μεγάλων παικτών του Ολυμπιακού στο αφιέρωμα

Στην αναδρομή και στο μίνι αφιέρωμα της Ευρωλίγκα συμμετείχαν και άλλοι μεγάλοι παίκτες της ομάδας του λιμανιού του Πειραιά, όπως οι Γιώργος Πρίντεζης και Γιώργος Μπαρτζώκας. Ειδικότερα, ο Πρίντεζης σχολίασε: «Ήταν μία μεγάλη στιγμή για το club. Δεν το καταλάβαμε ακριβώς τότε. Ήταν μία σπουδαία στιγμή, πανηγυρίσαμε έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Ήταν κάτι το τρομερό». Από πλευράς του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε για το Σλούκα: «Είναι ένα μεγάλο όπλο για κάθε προπονητή. Μπορεί να δημιουργήσει για τους άλλους και να σκοράρει. Θέλουμε να είναι ο ηγέτης και να είναι μέρος της φιλοσοφίας του Ολυμπιακού», ενώ ο Πρίντεζης σημείωσε: «Είναι ο ηγέτης και ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του και της δουλειάς του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις