Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Ηλιάκη – υγεία: Δείτε το συγκινητικό μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram
LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη – υγεία: Δείτε το συγκινητικό μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram

Μαρία Ηλιάκη - υγεία: Τι ανέφερε η παρουσιάστρια σε post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της τόσο στα προσωπικά της με την κόρη της Κατερίνα και τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, όσο και στα επαγγελματικά της με την νέα της εκπομπή στην τηλεόραση. Είναι όμως γεγονός ότι η παρουσιάστρια στις αρχές της εγκυμοσύνης της πέρασε αρκετά δύσκολα, γεγονός που το έχει δηλώσει αρκετές φορές και σε συνεντεύξεις της και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε σήμερα 10/11 φωτογραφίες και βίντεο από πέρσι τέτοια εποχή που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας με υπερέμεση της κύησης, λίγο πριν ταξιδέψει για Ζυρίχη όπου εκεί έμεινε μέχρι να γεννήσει την Κατερίνα της!

«Πέρυσι τέτοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με υπερέμεση της κύησης…τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά… και είχαν δίκιο… τα ξέχασα όλα… μου τα θύμισε απλά το κινητό» έγραψε η παρουσιάστρια του Mega στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σας υπενθυμίζουμε ότι μιλώντας για τις στιγμές της στο μαιευτήριο, είχε τονίσει:

Τι είχε πει η παρουσιάστρια

«Ήταν πολύ ωραίες οι μέρες στο μαιευτήριο, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο να τις ξαναζούσα! Είχαμε ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με θέα τη λίμνη και τα χιονισμένα βουνά, Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν από πάνω να μας βοηθήσουν σε όλα. Είχε ωραίο φαγητό, ήταν όλοι χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί, μου άλλαζαν το μωρό, μου το έφερναν να το θηλάσω. Τις πρώτες μέρες νόμιζα πως δεν ξυπνούν ποτέ μέσα στη νύχτα τα μωρά! Δεν παραπονιέμαι, όμως, και τώρα καλόβολη είναι.»

Παλαιότερα σε συνέντευξή της είχε πει: «Δεν κάνω πια μακροχρόνια σχέδια. Πέρυσι τέτοια εποχή θυμάμαι ότι ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί μόλις είχα μάθει ότι είμαι έγκυος οπότε ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Δεν έκανα επαγγελματικά σχέδια και δεν φανταζόμουν που θα βρίσκομαι σήμερα. Η ζωή μας με τον Στέλιο είναι πολύ τακτοποιημένη και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Είμαι πολύ καλά, δεν αγχώνομαι για τα προσωπικά μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις