Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμμορίες ανηλίκων Νότια Προάστια: Δύο τραυματίες και έξι συλλήψεις
ΕΛΛΑΔΑ

Συμμορίες ανηλίκων Νότια Προάστια: Δύο τραυματίες και έξι συλλήψεις

Συμμορίες ανηλίκων Νότια Προάστια: «Πλακώθηκαν» με καδρόνια και λοστούς - Στο Ασκληπιείο της Βούλας δύο ανήλικοι

Μετά τη συμμορία ανηλίκων που είχε σκορπίσει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας, το φως της δημοσιότητας βλέπουν άλλες δύο, οι οποίες συνεπλάκησαν στα νότια προάστια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο συμμορίες ανηλίκων από τα Σούρμενα και την Τερψιθέα, οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίες έδωσαν ραντεβού χθες βράδυ στις οδούς Ιασονίδου και Εθνικής Αντιστάσεως προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Όπως φαίνεται, κατέληξαν να ξυλοκοπούνται μεταξύ τους, με στυλιάρια και ρόπαλα. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία η οποία προχώρησε σε δύο προσαγωγές, ενώ δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, 16 και 17 ετών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Εξίσου βίαιη είναι η δράση της συμμορίας ανηλίκων στον Κολωνό που περιελάμβανε δολοφονικές επιθέσεις μέσα σε σχολεία, βίαιες ληστείες, άγριες συμπλοκές επικυριαρχίας και ξυλοδαρμούς μαθητών. Η αστυνομία προχώρησε το περασμένο Σάββατο στη σύλληψη τριών μελών της συμμορίας, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τέσσερα ακόμα άτομα. Η “οικογένεια χούλιγκαν του Κολωνού” (colonos hooligans family), όπως αποκαλούσαν τη συμμορία τους οι συλληφθέντες, λίγες μέρες πριν είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο έναν 16χρονο μαθητή Επαγγελματικού Λυκείου, τον οποίο τραυμάτισαν με μαχαίρι την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου.

“Τι έκανα ρε μάγκες…”, φώναζε ο νεαρός μαθητής την ώρα που δεχόταν βίαιη επίθεση από τα μέλη της συμμορίας, έξω από σχολείο του κέντρου. Τις εικόνες που είχε καταγράψει “συνεργός” τους, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Αποτυπώνουν την αγριότητα με την οποία δρούσαν τα μέλη της συμμορίας που έβαζαν στο στόχαστρο ανήλικους από “αντίπαλες” συμμορίες σε Άγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια και Κολωνό, τους οποίους χτυπούσαν με μανία, λύνοντας έτσι τις διαφορές τους. “Τώρα γιατί δε μιλάς;” φαίνεται να λένε σε ένα θύμα τους το οποίο βιντεοσκοπούν να φεύγει με αίματα στο πρόσωπο έχοντας δεχτεί τα χτυπήματα τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις