Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βαγγέλης Τσάπας – Ιωνικός Νικαίας: Τέλος το θρίλερ με την “εξαφάνιση”
ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Τσάπας – Ιωνικός Νικαίας: Τέλος το θρίλερ με την “εξαφάνιση”

Βαγγέλης Τσάπας - Ιωνικός Νικαίας: Ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας στο μπάσκετ για δύο ημέρες δεν απαντούσε στο κινητό τηλέφωνο

O Βαγγέλης Τσάπας είναι ο ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί τις τελευταίες 48 ώρες και η εξαφάνιση του σήμανε συναγερμό σε όλους. Ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας στο μπάσκετ για δύο ημέρες δεν απαντούσε στο κινητό τηλέφωνο, ενώ το ίδιο συνέβαινε και με μέλη της οικογένειας του. Επίσης, από το επαγγελματικό του περιβάλλον ανέφεραν ότι δεν είχαν νέα του για 48 ώρες.

Υπήρχε έντονη ανησυχία για την εξαφάνιση του, καθώς αναστατώθηκαν και διάφοροι ιδιώτες που διατηρούσαν επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του. Και αυτό διότι ο κ.Τσάπας είναι CEO της Hellenic Coin. Το HNC είναι ένα ψηφιακό νόμισμα, εναλλακτικό του ευρώ και ανάλογο του Bitcoin. Eλληνικό κρυπτονόμισμα με τεχνολογία (blockchain) ανοιχτού κώδικα. Ο ίδιος έχει ασχοληθεί και ως χρηματιστής, αλλά και με τα ναυτιλιακά.

Τελικά λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση του ονόματος του, ο ίδιος ο Βαγγέλης Τσάπας μίλησε στο SDNA και έδωσε τη δική του εξήγηση. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισης μου. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επανέλθω στη γνώριμή μου καθημερινότητα. Οσον αφορά στο θέμα της λειτουργίας του Ιωνικού, το ΔΣ τρέχει την ομάδα κανονικά» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Βαγγέλης Τσάπας: Από τον Φάρο στον Ιωνικό και τα απίθανα ρεκόρ

Πέρα από τις όποιες επιχειρηματικές του δραστηριότητες ο Βαγγέλης Τσάπας έχει μακρά πορεία στον αθλητισμό και δη το μπάσκετ, έχοντας θητεύσει στα… αλώνια και τα τελευταία χρόνια στα… σαλόνια με τον Ιωνικό. Ξεκίνησε ως παίκτης στον Θεμιστοκλή (στη Δ’ κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ) και στη συνέχεια ως παίκτης προπονητής στην ίδια ομάδα, ενώ παραγοντικά έκανε το πρώτο… μπαμ με τον Φάρο Κερατσινίου τον οποίο οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου (έχασε από τον Παναθηναϊκό), αλλά παρόλο που κέρδισε δύο φορές την άνοδο στην Α1 αποφάσισε να μην ανεβάσει την ομάδα… ΄

Το επόμενο αθλητικό εγχείρημα ήταν ο γειτονικός Ιωνικός Νικαίας τον οποίο επανέφερε προ διετίας στην Α1 (μετά από 32 ολόκληρα χρόνια) και φέτος η ομάδα αγωνίζεται και στην Ευρώπη. Φάρος και Ιωνικός πάντως έμειναν στην ιστορία της Α2 μπάσκετ με τα απίθανα σκορ που σημείωσαν καθώς ο πρώτος είχε νικήσει με 164-103 το Παγκράτι (στις 19/4/2017) κι ο δεύτερος με 197-116 τον Εθνικό Πειραιώς (στις 20/4/2019)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις