Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λένορμαν συμπλοκή: Προσήχθη ο ράπερ Thug Slime, δύο τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Λένορμαν συμπλοκή: Προσήχθη ο ράπερ Thug Slime, δύο τραυματίες

Λένορμαν συμπλοκή: Προηγήθηκε διαπληκτισμός σε καφετέρια - Δύο τραυματίες

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα σε καφετέρια στην οδό Λένορμαν μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών και ενός Έλληνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους βρίσκεται ο βουλγαρο-νιγηριανός ράπερ «Thug Slime», ο οποίος φέρεται να  τραυμάτισε με μαχαίρι δύο άτομα. Ο απολογισμός του επεισοδίου είναι δύο τραυματίες οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει 3 προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες και ο ράπερ Thug Slime. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Κολωνού.

Το χρονικό της συμπλοκής

Ήταν γύρω στις 4 σήμερα το μεσημέρι όταν ένα ΙΧ με τέσσερις επιβαίνοντες – δύο Αλβανούς, έναν Βούλγαρο και έναν Έλληνα, σταμάτησε έξω από καφέ στην οδό Λένορμαν. Οι τέσσερις άνδρες πλησίασαν τον Αλβανικής καταγωγής διανομέα του καταστήματος και για άγνωστη αιτία συνεπλάκησαν. Λίγο αργότερα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο διανομέας και ο ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής που επέβαινε στο ΙΧ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις