Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 37χρονη Καλαμάτα – κορονοϊός: Αντιδρούν οι συγγενείς της, τι υποστηρίζουν
ΕΛΛΑΔΑ

37χρονη Καλαμάτα – κορονοϊός: Αντιδρούν οι συγγενείς της, τι υποστηρίζουν

37χρονη Καλαμάτα - κορονοϊός: Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας 37χρονη ανεμβολίαστη

Μια 37χρονη ασθενής με κορονοϊό διασωληνώθηκε χθες Σάββατο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου έφτασε εμπύρετη πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, συγγενείς της 37χρονης και γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος, με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλουν ότι εισήχθη στην πτέρυγα Covid ενώ δεν είχε θετικό τεστ. Μάλιστα, ο δικηγόρος, στον οποίο απευθύνθηκε ο σύντροφος της 37χρονης, υποστήριξε ότι η γυναίκα κόλλησε πνευμονία μέσα στο νοσοκομείο γιατί κρύωνε και δεν της έδιναν κουβέρτα!!!

Η διοίκηση του νοσοκομείου απαντά ότι ακολουθήθηκαν πλήρως τα πρωτόκολλα, η γυναίκα υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό, είχε 39 πυρετό που δεν υποχωρούσε και οι γιατροί δίνουν μάχη για να της σώσουν τη ζωή.

Η μαρτυρία της Μερόπης Μανταίου, διευθύντριας της 10ης κλινικής του “Σωτηρία”, στο MEGA είναι καθηλωτική.

“Γιατί παίρνω αυτό το φάρμακο και όχι το άλλο, μας λένε άλλοι ασθενείς ότι πετάνε τα φάρμακα και δεν τα παίρνουν, πιστεύουν ότι τους κοροϊδεύουμε γιατί πολλές φορές ο ασθενής δεν καταλαβαίνει τη δύσπνοια” τόνισε η κυρία Μανταίου. Ολοένα και περισσότερες οικογένειες με κορονοϊό νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. Οι ιστορίες τους έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό των θεραπόντων γιατρών τους, κάποιοι όμως δεν τα κατάφεραν. “Νοσηλεύτηκε μάνα και κόρη, διασωληνώθηκαν και οι δύο, ο πατέρας σε άλλη κλινική πέθανε. Η κόρη και η μάνα επέζησαν, η μάνα βγήκε και δεν ξέραμε πώς θα πούμε στη μάνα ότι πέθανε ο σύζυγος” συμπλήρωσε η διευθύντρια της 10ης κλινικής του “Σωτηρία”.

Δεν λείπουν οι περιπτώσεις πολιτών που νοσούν, χρειάζονται ιατρική παρακολούθηση, όμως καθυστερούν να πάνε στο νοσοκομείο, άλλοι από φόβο και άλλοι από λανθασμένες οδηγίες με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος. “Και έρχονται στα πρόθυρα της διασωλήνωσης. Αυτό είναι απαγορευτικό, μπορεί να βυθιστείς ξαφνικά, ούτε κιχ να μην προλάβεις να πεις” πρόσθεσε η Μερόπη Μανταίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις