Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

02

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αμαρουσίου: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Σύλλογο Ψαλιδίου
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αμαρουσίου: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Σύλλογο Ψαλιδίου

Δήμος Αμαρουσίου: Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών που έχει ο Δήμαρχος σε τακτά χρονικά διαστήματα με όλους τους Συλλόγους και Φορείς της πόλης.

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου, με τον Πρόεδρο Κων/νο Σολδάτο και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Θεοχάρη του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή», παρουσία των Αντιδημάρχων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, Γιάννη Νικολαράκου και Κων/νου Ρώτα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών που έχει ο Δήμαρχος σε τακτά χρονικά διαστήματα με όλους τους Συλλόγους και Φορείς της πόλης.

Από την πλευρά του Συλλόγου Ψαλιδίου αναγνωρίστηκε η μεγάλη πρόοδος που υπάρχει τόσο στο Ψαλίδι αλλά και σε όλο το Μαρούσι στον τομέα της καθαριότητας αλλά και στην άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής στην επίλυση  επιμέρους ζητημάτων. Επιπλέον οι εκπρόσωποι του Συλλόγου αναφέρθηκαν στην ικανοποίηση των κατοίκων της περιοχής τους για την ριζική ανακαίνιση των δύο παιδικών χαρών που έδωσε και πάλι διέξοδο στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Ο Δήμαρχος σημείωσε πως πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι εκκρεμότητες με την παιδική χαρά στην οδό Λακωνίας όπως και η παρέμβαση της πλατείας Δέγκλερη.

Συνάντηση με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής

Τέλος ζητήθηκε η παρουσία του Δημάρχου σε συνάντηση του Συλλόγου με την εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής προκειμένου να εξετασθεί το θέμα της επέκτασης του δικτύου στην περιοχή του Ψαλιδίου. Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου παρέστη στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου,  με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής Πιέρρο Χατζηγιάννη, και τους εκπροσώπους του Συλλόγου Ψαλιδίου όπου και τελικά διαπιστώθηκε η δυνατότητα επίσπευσης του αιτήματος της επέκτασης του δικτύου.

Στη συνέχεια ο Σύλλογος Ψαλιδίου ενημέρωσε τα μέλη του για τη θετική εξέλιξη όσο αφορά στην επέκταση του δικτύου αερίου στην περιοχή και τον καθοριστικό ρόλο του Δημάρχου για την πορεία του ζητήματος. Μετά το πέρας της συναντήσεων ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Είμαστε στο πλευρό όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου. Η δουλειά που κάνουμε σε όλους τους τομείς αναγνωρίζεται και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με προσήλωση στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ζωής στο Μαρούσι που όλοι αγαπούμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις