Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κώστας Καραμανλής κορονοϊός: Θετικός και στο μοριακό, η ανάρτησή του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής κορονοϊός: Θετικός και στο μοριακό, η ανάρτησή του

Κώστας Καραμανλής κορονοϊός: «Χάρις στον εμβολιασμό μου, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά»

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Twitter αφότου έγινε γνωστό πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σε τρία tweets, ο κ. Καραμανλής εξήγησε πως παρότι κάνει δύο rapid test την εβδομάδα, ένιωσε αδιαθεσία και έτσι φρόντισε να ελεγχθεί για μια ακόμη φορά, με το τεστ να βγαίνει θετικό. Ωστόσο, ως την ώρα της ανάρτησης, ο Κώστας Καραμανλής δεν είχε λάβει το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ. «Το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία» δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής, που τους ευχαρίστησε όλους για τις ευχές.

Η ανάρτηση Κώστα Καραμανλή στο Twitter

«Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά… Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό, το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία.

Επέστρεψα στο γραφείo μου και αμέσως έκανα νεο rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση. Ενημέρωσα αμέσως τον Πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις