Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Περιουσία Mad Clip: Δε βρέθηκαν χρήματα, σύμφωνα με τον παππού του
LIFESTYLE

Περιουσία Mad Clip: Δε βρέθηκαν χρήματα, σύμφωνα με τον παππού του

Περιουσία Mad Clip: Στην εκπομπή "Πρωινό" του ANT1 μίλησε ο παππούς του τράπερ για το αν βρέθηκαν τελικά χρήματα και για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Στην εκπομπή “Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 μίλησε για την περιουσία του εγγονού του Mad Clip μίλησε ο παππούς του Παναγιώτης Αναστασόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δε βρέθηκαν χρήματα. Επίσης σχολίασε και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έδειξαν ότι ο Mad Clip είχε καταναλώσει αλκοόλ λίγο πιο πάνω από το όριο, ενώ στο αίμα του δεν βρέθηκαν άλλες ουσίες, λέγοντας πως “το παιδί ήταν καθαρό”. Σχετικά με τα χρήματα ανέφερε ο παππούς του τράπερ χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά στα χρήματα τα συζητούσε με την Αρετή (η πρώην σύντροφός του). Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων. Αυτή συνδιαχειριζόταν δηλαδή. Από αυτά που έβγαζε χάλαγε. Στο σπίτι δεν άφηνε χρήματα».

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Παναγιώτη Αναστασόπουλο αν βρέθηκαν χρήματα σπίτι ή αν είχε λογαριασμό στην τράπεζα, με τον παππού του Mad Clip να απαντάει: «δεν έβαζε σε λογαριασμό, όχι δεν είχε». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τράπερ φέρεται να είχε συγκεντρώσει ένα ποσό γύρω στα 800-900 χιλιάδες ευρώ. Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός τραγουδιστής της τραπ έσβησε στην άσφαλτο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου καρφώθηκε σε κολόνα.

Πού κατέληξαν τα 8.000 ευρώ του παντελονιού του

Επιπλέον, αξίζει να επισημανθεί ότι αντικείμενο διαμάχης είχαν γίνει τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του Mad Clip το βράδυ του τροχαίου. Καθώς υπήρχε διαφωνία ανάμεσα στους συγγενείς για το ποσό που θα έπαιρνε ο καθένας, τα χρήματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια κατατέθηκαν στο παρακαταθηκών και δανείων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις