Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρόδος – 8χρονη κακοποίηση: Αφαίρεση επιμέλειας και των υπόλοιπων παιδιών από τη μητέρα
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος – 8χρονη κακοποίηση: Αφαίρεση επιμέλειας και των υπόλοιπων παιδιών από τη μητέρα

Ρόδος - 8χρονη κακοποίηση: Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, αφαιρέθηκε η επιμέλεια όλων των παιδιών από τη μητέρα του κοριτσιού.

Αφαιρέθηκε, με εισαγγελική παραγγελία, η επιμέλεια και των υπόλοιπων τριών παιδιών από τη μητέρα της 8χρονης, όπως μετέδωσε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια του 8χρονου κοριτσιού, για το οποίο είχε γίνει καταγγελία πως είχε κακοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, στη διαταγή για την αφαίρεση της επιμέλειας επισημαίνεται ότι: «πρέπει να απομακρυνθούν γιατί ζουν σε ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την αξιοπρέπειά τους». Στο τέλος, η εισαγγελική παραγγελία καταλήγει με τα εξής λόγια:  «προέχει η ζωή τους και για αυτό πρέπει να απομακρυνθούν».

Αυτή τη στιγμή, τόσο η 8χρονη όσο και τα τρία ετεροθαλή αδέλφια της, ζουν σε δομές στην Ρόδο. Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο εισαγγελέας δεν άφησε ούτε τον παππού ούτε την γιαγιά, να επισκεφθεί την 8χρονη στη δομή. Ο εισαγγελέας συνεχίζει να ερευνά, παίρνει καταθέσεις από άτομα που δεν ήταν γνωστά μέχρι τώρα ότι θα μπορούσαν να δώσουν στοιχεία και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, υπάρξουν εξελίξεις.

Η 50χρονη θεία πίσω από την κακοποίηση

Είχε σοκάρει η αποκάλυψη πως τελικά το μικρό κορίτσι το κακοποίησε μια θεία του. Μετά από πολύωρη ανάκριση τελικά ομολόγησε τη δημιουργία ενός εξωφρενικού σχεδίου με σκοπό να αποσπάσει ευτελή ποσά από τη μητέρα και τον παππού του παιδιού, μη διστάζοντας μάλιστα να διακορεύσει τον παρθενικό του υμένα για να πείσει πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση. Ειδικότερα, ισχυρίστηκε πως η μητέρα του παιδιού την κάλεσε και της είπε ότι το παιδί κάνει παράπονα για πόνους και πήγε στο σπίτι, όπου μαζί με την ίδια την ήλεγξαν, οπτικά όμως.

Σχετικά με τον εκβιασμό που φέρεται να έκανε στη μητέρα της ανήλικης, υποστήριξε πως δε ζήτησε λεφτά ούτε από τη μητέρα, ούτε και από τον παππού. Τέλος, αναφορικά με την ημέρα που φέρεται να κακοποίησε το παιδί, είπε ότι πήγε στο σπίτι για να μεταφέρει μία παραγγελία της μητέρας, αλλά όταν έφτασε εκείνη απουσίαζε. Ισχυρίστηκε ότι μπήκε στο σπίτι, μαζί με το σύντροφό της, καθώς την άφησε η 11χρονη κόρη της γυναίκας αλλά έφυγε γιατί εκείνη έλειπε για ψώνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις