Νίκος Χατζηνικολάου: Έξαλλος με αυτό που συμβαίνει

ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Χατζηνικολάου: Έξαλλος με αυτό που συμβαίνει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νίκος Χατζηνικολάου: «Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι», είπε χαρακτηριστικά

03.11.2021 | 22:13

Πυρ και μανία ο Νίκος Χατζηνικολάου με τους «κουκουλοφόρους του διαδικτύου», όπως τους χαρακτηρίζει. Μάλιστα, η εφημερίδα Real News με έρευνά της που βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα δημοσιευτεί, είναι έτοιμη να τους… ξεσκεπάσει. Αυτό ανήγγειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, με αφορμή τις επιθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο -τις οποίες δέχεται και ο ίδιος- ύστερα από κακόβουλα σχόλια. «Θα αποκαλύψουμε ποιοι κινούν τα ρομποτάκια, ποιοι κρύβονται πίσω από τους στρατούς των τρολ στο διαδίκτυο και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι», είπε χαρακτηριστικά.

Η έρευνα στην οποία αναφέρεται αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που αυξάνεται αν αποκαλυφθούν ονόματα δημοσιογράφων, γιατί, όπως ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου, «δυστυχώς εμπλέκονται και άνθρωποι του χώρου μας». Μάλιστα έκανε λόγο για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, γιατί τα «μποτάκια», όπως χαρακτηρίζει τους διακινητές των τρολ, απειλούν και καθυβρίζουν.

Προ λίγων μηνών ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε σε tweet απευθυνόμενος στον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Κύριε Νάσο Ηλιόπουλε μαζέψτε παρακαλώ τα τρολ σας. Είναι θλιβερές οι…προληπτικές επιθέσεις εναντίον μου εν όψει της αυριανής συνέντευξης μου με τον Πρωθυπουργό. Και ανέντιμες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο twitter.

Exit mobile version