Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κλάτενμπεργκ: «Η ΚΕΔ θεωρεί πώς δεν είναι πέναλτι»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλάτενμπεργκ: «Η ΚΕΔ θεωρεί πώς δεν είναι πέναλτι»

Κλάτενμπεργκ: Σύμφωνα με την ΚΕΔ, το συγκεκριμένο πέναλτι δεν έπρεπε να δοθεί, καθώς η επαφή ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της φάσης είναι φυσική.

Θέση για τις επίμαχες φάσεις της 8ης αγωνιστικής στη Super League πήρε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην ανάλυση του για την αγωνιστική που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της Super League, αναφέρθηκε στις επίμαχες φάσεις και τα παιχνίδια των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο Άγγλος αρχιδιαιτητής επισήμανε πως το πέναλτι που κέρδισε ο Άκπομ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης δόθηκε ορθά, καθώς όπως υποστήριξε υπάρχει παράβαση στον ποδοσφαιριστή των Ασπρόμαυρων.

Όσον αναφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο ενάντια στον Παναιτωλικό, ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε πως το πέναλτι επάνω στον Βαλμπουενά δόθηκε σωστά, αφού ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έκανε πρώτος επαφή με την μπάλα και στην συνέχεια την βρήκε ο τερματοφύλακας. Για το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος στον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε πως σύμφωνα με την ΚΕΔ, το συγκεκριμένο πέναλτι δεν έπρεπε να δοθεί, καθώς η επαφή ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της φάσης(Μπράμπετς-Μάνταλου) είναι φυσική.

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά το βίντεο με τις απόψεις του Κλάτενμπεργκ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις