Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Πατούλη – επίθετο: «Με τιμά να λέγομαι Πατούλη»
LIFESTYLE

Μαρίνα Πατούλη – επίθετο: «Με τιμά να λέγομαι Πατούλη»

Μαρίνα Πατούλη - επίθετο: Τι αναφέρει για την αλλαγή του επωνύμου της.

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Το χάδι του Αγγέλου» της Καρμέλα Κατσαμένη παραβρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη η οποία κλήθηκε να το προλογίσει. Πρόκειται για ένα βιβλίο που μιλά για τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί, όπως τόνισε η ίδια, ενώ αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή επισήμανε ότι έχει, πλέον, χαράξει τη δική της πορεία. «Με τιμά να λέγομαι Πατούλη» τονίζει, ενώ υπογραμμίζει ότι αν «αλλάξω επώνυμο, θα είναι για να προσθέσω εκείνο του επόμενου συζύγου».

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Έλενα Ράπτη, η οποία ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή, αρκέστηκε να απαντήσει στο ότι δεν έχει χρόνο, καθώς όλα αυτά με τα οποία καταπιάνεται επαγγελματικά, τη γεμίζουν απόλυτα.

Τι είχε δηλώσει λίγες μέρες νωρίτερα για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη

“Είμαστε σε διάσταση. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Κάποιοι κύκλοι ζωής κλείνουν. Ανοίγουν άλλοι και με νέα προοπτική και καλή διάθεση προχωράμε. Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ζήσει μαζί 35 χρόνια. Έχουμε ένα παιδί το οποίο κι αυτό πρέπει να νιώθει καλά. Είμαστε σε μια πολύ πιο ήρεμη φάση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον πρόσφατο χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει και ο Περιφερειάρχης Αττικής τονίζοντας ότι θέλει να σέβονται την προσωπική του ζωή όπως κάνει και εκείνος. «Από τη φύση μου είμαι εσωστρεφής. Μοιράζομαι κάποιες στιγμές με τους καλούς φίλους αλλά όχι τα προσωπικά ζητήματα, αυτά τα χειρίζομαι αποκλειστικά μόνος. Τους σέβομαι όλους και θέλω όλοι να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή» είχε πει ο ίδιος.  Όσον αφορά το ζήτημα της συνεπιμέλειας ο κ. Πατούλης είχε τονίσει: «Επειδή είχα περάσει με τη μητέρα μου δύσκολα, αντιλαμβάνεστε ότι εκείνη την περίοδο η μητέρα ήταν και πατέρας για εμάς. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς είτε αυτοί είναι μαζί ή χώρια. Μέσα σε μια ήρεμη σχέση που δεν θα επηρεάσει σε τίποτα το μέλλον του παιδιού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις