Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα Παλιοσπύρου – εβδομάδα μόδας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την δικαίωση
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου – εβδομάδα μόδας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την δικαίωση

Ιωάννα Παλιοσπύρου - εβδομάδα μόδας: Βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου για να στηρίξει την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της.

Λίγες ημέρες μετά την επιβολή της ανώτατης ποινής στην δράστιδα με το βιτριόλι και την πολυπόθητη δικαίωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η τελευταία απέδειξε πως η ζωή συνεχίζεται και είναι εκεί για να την ζήσει. Η Ιωάννα βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου για να στηρίξει, όπως είπε, την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της. «Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της στην εβδομάδα μόδας.

«Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι δική μου τιμή που με κάλεσε ο Τάσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της, την Τερέζα.  Νιώθω άνετα, ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση και να μπορέσω να βρεθώ εδώ. Οπότε, αυτό το πετύχαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένη» είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.«Η Αννίτα είναι στο πλάι μου από την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό ήρθα κι εγώ σήμερα εδώ, για να την υποστηρίξω. Και οι δύο αυτές γυναίκες είναι πανέμορφοι άνθρωποι, το οποίο είναι το σημαντικό για μένα» τόνισε. Η Αννίτα Ναθαναήλ είπε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η Ιωάννα έβαλε ένα πολύ ωραίο ρούχο και μια περούκα κι ένιωσε για πρώτη φορά φυσιολογική. Ήταν η πρώτη φορά που μου είπε “νιώθω όμορφη όπως παλιά”. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο η Ιωάννα».

Η απόφαση του δικαστηρίου

Ομόφωνα ένοχη έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την Έφη Κακαράντζουλα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με το βιτριόλι. Το δικαστήριο μετά από διάσκεψη που διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση για τα 15χρόνια κάθειρξη, αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή της κατηγορούμενης, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, για απόπειρα ανθρωποκτονίας απορρίπτοντας τον αυτοτελή ισχυρισμό της υπεράσπισης για μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Επιπλέον, η 36χρονη κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα της απείθειας για το οποίο της επέβαλλε 6μηνη ποινή φυλάκισης ενώ αναμένεται η απόφαση για τη συγχώνευση των ποινών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις