Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Αϊβάζης – κορονοϊός: Εκτός νοσοκομείου ο ηθοποιός μετά από 6 ημέρες νοσηλείας
LIFESTYLE

Γιάννης Αϊβάζης – κορονοϊός: Εκτός νοσοκομείου ο ηθοποιός μετά από 6 ημέρες νοσηλείας

Γιάννης Αϊβάζης - κορονοϊός: Μετά από έξι ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία παίρνει σήμερα εξιτήριο.

Μετά από έξι ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία, ο Γιάννης Αϊβάζης παίρνει σήμερα εξιτήριο. Ο ηθοποιός ενημέρωσε το κοινό του με μία ανάρτηση στο Instagram ότι βρίσκεται πλέον, σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι του.Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει την θέα έξω από το δωμάτιο, στο οποίο και νοσηλευόταν και στην λεζάντα έγραψε: «7 ολόκληρες μέρες με πόνο , σκέψεις και ανθρώπους να φεύγουν για τον ύπνο μπας και σωθούν δίπλα σου !!! !! Ώρα να να πάω λοιπόν σπιτι μου , ευγνώμων για τους ανθρώπους που με φρόντισαν , για τους ανθρώπους που με στήριξαν για την οικογένεια μου !!Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ !! Προστατευτείτε !!!»

0 Γιάννης Αϊβάζης είχε εμφανίσει πολύ βαριά συμπτώματα της νόσου, παρά τον εμβολιασμό του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, η σύζυγός του Μαρία Κορινθίου που διαγνώστηκε κι εκείνη θετική, περνάει τον Covid-19 σαν μία απλή ίωση. Μάλιστα η ίδια σε ανάρτησή της δήλωσε: «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο, δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα».

Ήταν εμβολιασμένος

Ο ηθοποιός δημοσίευσε πριν έξι μέρες ένα story στο Instagram με μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, χωρίς να αναφέρει περισσότερες πληροφορίες. Όμως όπως αναφέρθηκε στον «αέρα» του Πρωινού, ο Γιάννης Αϊβάζης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτήρια το βράδυ της Δευτέρας 25/10 καθώς έπεσαν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν για προληπτικούς λόγους, καθώς η κατάστασή του δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι. Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού τον περασμένο Μάϊο.

Με ανάρτησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» ο ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα: «Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη συμπαράσταση και τη στήριξή σας αυτή τη δύσκολη στιγμή! Όλα βαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς και να ξέρετε ότι δεν είστε άτρωτοι! Τα λέμε σύντομα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις