Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Αλεξανδράκη – υγεία: Με δάκρυα στα μάτια ενημερώνει για την κατάστασή της
LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη – υγεία: Με δάκρυα στα μάτια ενημερώνει για την κατάστασή της

Δήμητρα Αλεξανδράκη - υγεία: Το μοντέλο νοσηλεύεται για έκτη μέρα στο νοσοκομείο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσηλεύεται για έκτη μέρα στο νοσοκομείο. Το μοντέλο, δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας (1/11) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικά instastories, στα οποία ενημερώνει με δάκρυα στα μάτια τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, θέλησε στη συνέχεια να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης, ενώ τόνισε πως είναι πολύ καλύτερα.

«Έχω αρχίσει να πηγαίνω πολύ καλύτερα. Ο οργανισμός μου δέχεται όλη αυτή την ενδοφλέβια αγωγή και πάω προς το καλύτερο. Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου. Προσεύχομαι να βγω χθες. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν πάρα πολύ καλά τις προηγούμενες ημέρες. Είναι πολύ συγκινητικά τα τόσα μηνύματα που έχετε στείλει και δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είμαι πάντως πολύ καλά, μην ανησυχείτε. Και πηγαίνω πολύ καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ενημέρωση για την κατάσταση υγείας της μέσα από το Instagram

Πριν μια εβδομάδα περίπου, η ίδια θέλησε μέσα από τα social media να ενημερώσει τους followers της για την κατάσταση της υγείας της, μιας και λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναφερθεί στην αδιαθεσία της. «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω κορονοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου», είχε γράψει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Νωρίς το πρωί της 28ης Οκτωβρίου το μοντέλο μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους followers του πώς είναι η κατάσταση της υγείας της μετά από μια σειρά εξετάσεων. «Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις