Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

02

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αμαρουσίου: Κοινωνικές προτεραιότητες
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αμαρουσίου: Κοινωνικές προτεραιότητες

Δήμος Αμαρουσίου: Συνάντηση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου.

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 με τον Πρόεδρο Κων/νο Κουτσούκο, τον Α’ Αντιπρόεδρο Χρήστο Γεωργουσόπουλο και τον Β’ Αντιπρόεδρο Στέλιο Ιατρίδη, του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου.

Κατά τη συνάντηση επικαιροποιήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του ΓΣΑ, ενώ οι εκπρόσωποί του αναφέρθηκαν και  στην αποτελεσματικότητα του Δημάρχου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν και αφορούν είτε στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά είτε στον ίδιο τον Σύλλογο.

Ανάγκη για νέους αθλητικούς χώρους

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Οι τακτικές μας συναντήσεις με τον ιστορικό ΓΣΑ όπως και με τους άλλους αθλητικούς συλλόγους της πόλης συνεχίζονται. Η αρμόδια Δνση και οι τεχνικές μας υπηρεσίες βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό σωματείων και δημοτών προκειμένου οι υπηρεσίες να είναι πάντα υψηλού επιπέδου. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για νέους αθλητικούς χώρους και στο πλαίσιο αυτό εργαζόμαστε εντατικά είτε με την ανακαίνιση υπαρχόντων όπως του εμβληματικού “Σπύρος Λούης” είτε με τη δημιουργία νέων των οποίων τους σχεδιασμούς πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε. Για αυτή τη Δημοτική Αρχή ο Αθλητισμός στο Μαρούσι αποτελεί κοινωνική προτεραιότητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις