Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη γενέθλια: Χρόνια πολλά στη γνωστή παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη γενέθλια: Χρόνια πολλά στη γνωστή παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη γενέθλια: Σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, είναι τα γενέθλια της διάσημης παρουσιάστριας, η οποία γίνεται 52 χρονών. Μερικές πληροφορίες για τη ζωή της και την καριέρα της.

Σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου είναι τα γενέθλια της πιο γνωστής Ελένης στη χώρα, δηλαδή της Ελένης Μενεγάκη. Η διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια σήμερα γίνεται 52 χρονών και είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, ενώ είναι γεγονός πως ποτέ δε μπήκε στη διαδικασία να κρύψει την ηλικία της. Μάλιστα, στη σημερινή εκπομπή της οι συνεργάτες της τής πρόσφεραν λουλούδια, αλλά, φυσικά και τούρτα, την οποία ανέλαβε να φτιάξει ο παλιός της συνεργάτης Γιώργος Τσούλης, ο οποίος αποκάλεσε την αγαπημένη παρουσιάστρια ως τηλεοπτική μαμά του. Η Ελένη Μενεγάκη είπε φανερά χαρούμενη: «Εγώ πάλι γιορτάζω στην Ελληνική τηλεόραση. Δεν υπάρχει αυτό».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την έναρξη της γενέθλιας εκπομπής. Τραγούδησε κομμάτια όπως το «Κλείσε το Μάτια» των Ονιράμα και το «Πωλείται όπως είναι Επιπλωμένο» και στη συνέχεια, μαζί με το Σάββα Πούμπουρα, της τραγούδησαν το «Όσο Έχω Εσένα», αφιερώνοντάς το στην Ωραία Ελένη της τιβί. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη είχε φέτος την ευκαιρία να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια στο πλατό της εκπομπής της, η οποία έχει το όνομά της και στο κανάλι, από όπου ξεκίνησε την καριέρα της μακρινό 1991 με την εκπομπή «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Η γάμος της με το Γιάννη Λάτσιο

Η αγαπημένη μας Ελένη έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Η παρουσιάστρια σε νεαρή ηλικία είχε παντρευτεί το γοητευτικό επιχειρηματία. Την περίοδο εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στη μικρή οθόνη, ενώ εκείνος διατηρούσε κατάστημα νυφικών. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και αν και τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά χώρισαν μετά από ένα χρόνο. Ύστερα, έρχεται ο δεύτερος γάμος της με το Γιάννη Λάτσιο το 2001. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Εκείνη την εποχή είχε φυσικά μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ένα χρόνο μετά το γάμο του ζευγαριού ήρθε το πρώτο τους παιδί. Ο Άγγελος Λάτσιος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2002 και τότε η Ελένη έκανε τον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1.

Από την πρώτη στιγμή η παρουσιάστρια μιλούσε για το γιο της δημόσια με τρυφερά λόγια και φορούσε συνέχεια μία αλυσίδα με το όνομα «Άγγελος». Τώρα ο γιος της είναι 19 χρονών και φτυστός ο πατέρας του. Το 2005 η Ελένη Μενεγάκη πήρε μεταγραφή στον Alpha. Την ίδια περίοδο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της τη Λάουρα. Τρία χρόνια μετά, το 2008, ήρθε στον κόσμο η Βαλέρια. Η εγκυμοσύνη της κύλησε ομαλά και όπως στις προηγούμενες η Ελένη μέχρι και λίγες μέρες πριν γεννήσει βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής της. Όσοι έχουν δει τη Βαλέρια λένε ότι μοιάζει πολύ στην παρουσιάστρια. Η Βαλέρια δεν μοιάζει μόνο εμφανισιακά με την Ελένη, αλλά όπως έχει δηλώσει και η ίδια, μαμά και κόρη μοιάζουν και στον χαρακτήρα.

Η γνωριμία με το Μάκη Παντζόπουλο

Στις αρχές του 2010 η Ελένη πήρε διαζύγιο από το Γιάννη Λάτσιο. Εκείνο το καλοκαίρι γνώρισε το Μάκη Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου. Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Από τότε είναι μαζί και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι. Πριν από περίπου έξι χρόνια παντρεύτηκαν χωρίς να δημοσιοποιηθεί, ενώ καμία φωτογραφία του γάμου δεν έχει διαρρεύσει. Βέβαια, υπάρχουν πολλά σενάρια που ακούγονται, όπως ότι παντρεύτηκαν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στην Άνδρο παρουσία μόνο πολύ στενών συγγενών. Το 2015, την Κυριακή 29 Μαρτίου, ήρθε στη ζωή και η κόρη του ζευγαριού Μαρίνα. Η μικρούλα μοιάζει πολύ στην Ελένη και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της στο instagram! Το 2019 πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την τηλεόραση, το 2020 έμεινε εκτός, αλλά φέτος επέστρεψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις